Am fost la dezbatere

Vorbesc despre proiectul Planului Intergrat de dezvoltare urbană: Revitalizarea Centrului Civic al Municipiului Petroşani. A fost destul de multă lume, chiar surprinzător de multă.

În deschidere a vorbit scurt şi la obiect primarul municipiului Petroşani, domnul Florin – Tiberiu Iacob – Ridzi (foto).

După care i-a dat cuvântul doamnei Paulina Măciucă fiindcă dânsa se ocupă de proiect (foto).

În afară de propunerile făcute de mine, propuneri ce le voi trata într-un articol separat, printre alţii, a mai venit cu propuneri domnul Cruceru (foto).

Propunerile principale ale dânsului au fost:

  • Transformarea subsolurilor blocurilor turn în parcări subterane.
  • Să înceapă, începând de Luni, 16 Martie 2009, toaletarea copacilor. Interesant este că afară ninge acum.

Tot dânsul a mai făcut o observaţie interesantă şi naume faptul că Petroşaniul se transformă într-un oraş de pensionari. Tind să fiu de acord cu această afirmaţie.

Eu mi-am făcut temele aseară şi am am pus pe 3 coli A4 o serie de propuneri şi întrebări pe care le-am formulat cu această ocazie. Am să încerc într-un articol viitor să expun viziunea mea despre ce s-ar putea face. Am făcut şi poze şi urmează să le prelucrez pentru a oferi o imagine cât de cât a felului în care cred că se poate îmbunătăţi Centru Civic. O să îmi ia mult, oricum, pentru că laptopul meu nu e strălucit la prelucrat de imagini…

Un pic mai încolo, astăzi oricum, am să pun şi pozele de la acest articol.

Later edit: Am pus şi pozele.

Later edit doi: Domnule Cruceru, n-a fost mişto poanta aia cu: "- Mare noroc ai că am venit eu că altfel vorbeai singur cu primarul.". Eu mi-am făcut temele cu seriozitate, am venit cu propuneri concrete, am tratat subiectul într-un mod obiectiv şi constructiv şi nu accept bagatelizarea eforturilor mele. Şi nici introducerea făcută de Dvs. nu a fost tocmai diplomatică, ca să mă exprim elegant.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.