Am mâncat punci cu rom

Zilele trecute am fost pe la draga de soră-mea, iar aceasta m-a surprins făcându-mi prăjitura preferată (gătind vreme de cinci ore).

Fotografia următoare nu este cea mai reușită din punct de vedere al tehnicii fotografice, dar reprezintă corect punciul cu rom:

Punci cu rom, a fost mai bun decât îl țineam eu minte

Punci cu rom, a fost mai bun decât îl țineam eu minte

Ca atare, dragă soră-mea, prăjitura a fost delicioasă și îți mulțumesc frumos!

19 Comentarii

  1. calin 24 iulie 2011 la 17:28 - Raspunde

    Deja imi curge din gură.

  2. Marius 24 iulie 2011 la 22:36 - Raspunde

    Avand in vedere ca ne-ai facut la toti pofta, dupa cum arata ma indoiesc ca nu ar fi bun, ar trebui sa ne lasi si reteta, altfel te blestemam sa nu mai ai parte de punci cu rom in viata ta.

  3. Ana 24 iulie 2011 la 23:12 - Raspunde

    Ador dulciurile cu rom…

  4. Nelly 25 iulie 2011 la 09:45 - Raspunde

    Arata foarte bine 🙂

  5. joita lucian 25 iulie 2011 la 19:20 - Raspunde

    Asta si cu cremsnit ….imi plac si mie in rest nu ma omor cu prajituri….

    • Robin Molnar 26 iulie 2011 la 10:33 - Raspunde

      E bun, e bun. 😀

      • joita lucian 28 iulie 2011 la 15:01 - Raspunde

        mai imi plac cele doua…dar…..nu sunt ahtiat dupa praji…asa ocazional:)

        • Robin Molnar 29 iulie 2011 la 10:52 - Raspunde

          Poate e mai sănătos așa.

          • joita lucian 01 august 2011 la 15:44 -

            Pai daca manacam praji de casa…e ok…dar daca luam din comert…..nu prea mai cred….

          • Robin Molnar 01 august 2011 la 22:24 -

            Așa am zis și eu. 😀

          • joita lucian 03 august 2011 la 12:06 -

            La ce baga astia in ele ca sa scoata profit cat mai mare o prajitura de comert este echivalentul unei ciocolate..plina de e-uri!

          • Robin Molnar 03 august 2011 la 20:49 -

            Cred că unele ciocolate au mai puține E-uri. =))

  6. Daniela 25 iulie 2011 la 22:44 - Raspunde

    A nimerit sa intre aici o pofticiosa si este cam grava treaba! Pofticioaselor trebuie sa le dai neaparat ca altfel explodeaza! Deci nu stiu cum faci da sa-mi livrezi si mie una tava punci cu rom… 🙂

  7. Molnar Bianca-Andreea 26 iulie 2011 la 22:03 - Raspunde

    Nu mai este. O sa postez reteta la mine pe blog…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.