Arz-o focul băutură

Nu pot spune că am "citit" mult, ci doar aşa, cât să mă simt bine. M-am delectat nuvela "Roşii de mai" (vişinată) însă se pare că lectura era mai grea decât părea la prima vedere, fiindcă acum nu pot să dorm.

Probabil mi se trage şi de la cafea (mersi Ana) care, în combinaţie cu "lectura", îmi induce o stare de veghe. Sau vegetativă. Mă rog, pe-acolo. Sincer să fiu am reuşit să aţipesc câteva momente, numai că am visat urât. Iar eu nu visez niciodată urât.

Se făcea că eram într-o încăpere cu pereţi metalici albaştri şi în faţa mea era o fată îmbrăcată în alb care încerca să-mi spună ceva, ca şi cum ar fi trebuit să o salvez. Ştiam (nu mă întrebaţi cum) că trebuie să o iau de mână şi s-o scot de acolo. Vedeam înceţoşat (în vis) şi nu prea auzeam dar ştiu că o priveam cu multă atenţie când o fantomă roşie, extrem de morbidă apare din spatele ei şi vine spre mine, trecând prin mine. Era cea mai urâtă fantomă pe care cred că ar putea să o genereze imaginaţia mea. Bine, se poate să fi fost "de import", din cauze "externe". Dar, oricum, era oribilă. Mi-a îngheţat inima în mine, m-a speriat ceva de groază. Ştiu că s-a oprit inima în mine şi aproape că am ţipat (iar eu nu ţip în somn).

Atunci mi-a sărit siguranţa şi m-am trezit. Odată cu siguranţa mi-a sărit şi somnul, deşi atât de mult aş vrea să pot să dorm. Cine mai scrie ca huhurezul la ora asta sâmbăta noaptea?

5 Comentarii

 1. yahoo status 16 august 2009 la 06:16 - Raspunde

  tare :))

 2. clawd 16 august 2009 la 07:55 - Raspunde

  Bă… nu ştiu cine mai scria la ora aia, dar ştiu cine ţi-o trântit o leapşă-n ceafă la vreo oră după… :whistle:
  PS. Tre să-mi încerc şi eu vişinata, să comparăm rezultatele… 😉

  • Robin Molnar 16 august 2009 la 08:30 - Raspunde

   😆 Mersi de leapşă. [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/primite/cei-mai-naspa-cinci-actori.html]Uite-o aici[/url]. 😆 Nu cred că trebuie să comparăm rezultatele că mie deja mi-e evident cât nu o să dormi. 😆

 3. Eli 17 august 2009 la 08:19 - Raspunde

  daca vrei sa nu mai bei asa mult, cauta-ti prietenii pe Yahoo, vezi daca sunt online. [url]http://www.checkstatus.ro.im[/url] e simplu de utilizat si are si hi5 checker

  • Robin Molnar 17 august 2009 la 11:39 - Raspunde

   😆 De obicei nu beau. 😆 Iar dacă stau pe invizibil înseamnă că nu vor să vorbească cu mine, ceea ce mi se pare OK. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.