Aseară chiar am plâns

Pfuai ce v-am rupt fâșul cu titlul ăsta extrem de macho. Chestia este că la știrile sportive, la care de obicei nu mă uit, dar eram prea ocupat cu scrisul unui articol ca să schimb, am văzut câteva faze din meciul de handbal dintre Danemarca și România.

N-am plâns isteric sau ceva, dar mi s-au umezit ochii când am văzut cum au luptat fetele pentru medaliile lor. Vă spun, mă durea inima când am văzut cum Talida Tolnai apăra fazele. Mai lua câte un gol, OK, nu zic nu, erau niște bombee de nu cred că eu aveam timp nici să spun "câr", dar prestația a fost magistrală, sublimă, înălțătoare.

Toate fetele din echipă, toate, au luptat ca la invazie, ca la un atac al tătarilor, cu toată fibra, cu toată concentrarea – a fost ceva absolut incredibil și trebuia să nu fii om să nu rămâi profund impresionat și recunoscător. În fine, m-au impresionat  foarte tare fetele pe care, pe această cale, doresc să le felicit.

Mulțumesc frumos, fetelor!

4 Comentarii

  1. Mihai Todor 20 decembrie 2010 la 10:48 - Raspunde

    Hai, hai, nu le mai lauda atata ca nu or sa vina pe la tine in vizita la niste sarmale si ciolan (afumat). Nu de alta, da’ tre’ sa aiba grija de silueta 😆 😆 😆

  2. cipoc 20 decembrie 2010 la 18:37 - Raspunde

    mi`e asa ciuda ca n`am vazut meciul…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.