Astăzi ne petrecem!

Pentru că, no, toată lumea se petrece astăzi, iaca o să mă petrec şi eu, că am ceva de tradus. Şi, pentru asta, mi-am făcut curaj, cum altfel decât jucând Fallout 3. Aşa că am câteva imagini drăguţe, pe care ţin să le împărtăşesc cu voi.

 

1. Puşca atomică

 

Sau, mai corect zis, lansatorul de mini-bombe atomice. Am şi mitraliera la ea, despre care v-am mai vorbit (Experimental MIRV Gun). Ei, arma asta este bună împotriva unor scorpioni albinoşi, care sunt greu de omorât cu alte arme (se poate, dar scapi cu o mână ruptă în cel mai bun caz). Iat-o. Are şi un pic de muniţie. Şi nu, nu este o ideea bună să tragi cu ea aproape de tine, nu de alta dar mori şi tu, după ce, în prealabil, înveţi ce înseamnă zborul fără aripi.

 

2. Un cap urât mă priveşte

 

Vorba poetului blogger şi inginer, cunoscut şi sub numele de subsemnatul:

Iar luna atârnă-ntr-un pom,

Mai trist ca un suflet de clovn!

No, dădusem peste nişte unii care se credeau ciumegi. Vă daţi seama ce precizie chirurgicală am pe mine de i-am pus unuia capul în pom…

 

3. Din înţeleciunea bătăşului

 

În joc sunt nişte păpuşi pe care trebuie să le colecţionezi (ce masculin!) şi care te învaţă chestii! De exemplu păpuşa asta te învaţă fundamentul luptei cu mâinile goale: "Când cuvintele eşuează, există pumnii!". Mă rog, nu e prea poetic.

 

4. Obrăznicătură mică

 

Sunt nişte copilaşi prin joc. Nu poţi să-i omori, că no, morala celor care au făcut jocul îţi interzice. În schimb sunt foarte obraznici, unii dintre ei. Aşa îmi vine să-i încing la fund cu cureaua, ceva de speriat.

 

5. Chestiuni pragmatice

 

No, copilaşii ăştia au un oraş al lor, şi fiecare copil care ajunge la vârsta majoratului trebuie să plece din oraş, întrucât oamenii mari sunt nişte bestii. Ce nu înţeleg eu, şi nu numai eu, este… cum se reproduc ăştia, frate? Adică no, mecanismul de reproducere este cunoscut…

 

6. Umor de tocilari

 

Robotul ăsta este majordomul meu. Îmi face curat şi de-astea. Şi, no, ocazional îi spun să-mi zică ceva poante. Asta este cea mai recentă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.