Autoemascularea bărbatului

Din ciclul: – Ce face un bărbat normal în pauza de masă? – Calcă! Astăzi am avut o experienţă unică. Astăzi mi-am călcat singur – singurel şi nesupravegheat prima cămaşă. Bleah!

O sun pe mama:

– Mami, am şi eu o întrebare de tehnică.

– Tehnică? Ia zi!

– Explică-mi şi mie, dar mai pe îndelete, care este tehnica călcatului.

Şi m-apuc eu. Scorul venea, o dată la cinci minute (cam cât îi ia unei femei cu dexteritate să calce o cămaşă): 1 – 0. 2 – 0. Dacă nu v-aţi prins, eu sunt ăla cu 0. 3 – 0. 4 – 0. 4 – 1. Deci da, mi-a luat mai mult de 20 de minte să-mi calc cămaşa cu care m-am dus la cursul de tango, în timp ce bombăneam:

– Aşa, mă, dă-i cu ascuţitul. Să se vadă cât de cocoş eşti. Aşa, că trebuie tu să fii ciumeg şi să o ţii pe a ta cu femeile. Hai, bagă. Mai cu talent, Binike, mai cu talent, că trebuie să te întorci la muncă azi. Hai, curaj. Bagă, că eşti tu ciumeg. Calcă acolo şi nu pe opri!

Şi de-astea. Pfuai, simţeam că fiecare tură cu fierul de călcat îmi lua câte un milimetru de virilitate, nu altceva. Nici nu ştiu cum să descriu. Cred, sincer, că femeile care spun că le place să calce îşi iubesc prea mult bărbaţii. Sincer. De fapt, este o senzaţie atât de nasoală încât cred că aş fi în stare să mă despart de o fată dacă m-ar pedepsi să-mi calc singur cămaşa.

Bine, iarăşi mă dau ciumeg, că no, mai am încă vreo patru cămăşi de călcat. Aşa că îmi fac curaj cu o votcă triplă, măcar să nu mai simt.

2 Comentarii

 1. TNH 10 februarie 2010 la 15:21 - Raspunde

  Păi şi până acum cum ai făcut cu cămăşile? Te-ai dus în kimono, iar azi te-ai gândit să mergi cu cămaşă? Haha!
  Ca să nu fiu prea rea, îţi dau un pont: gândeşte-te la altceva când calci – la ultimul film pe care l-ai văzut, la ce ai de făcut a doua zi, la cât de bine o să arate cămaşa când o să fie gata etc., cu condiţia SĂ NU UIŢI FIERUL PE LOC. =D
  A, şi nu uita să-l scoţi din priză când termini. S-a mai întâmplat ca oamenii să uite şi să fie arşi de vii în propria casă. :sick:

  • Robin Molnar 10 februarie 2010 la 15:27 - Raspunde

   =D Da, îţi mulţumesc de sfaturi. Ajută, sincer să fiu! =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.