Bărbaţii sunt porci

Măcar o dată. Eu am fost porc de mai multe ori, fără număr, fără număr, fără număr, vorba manelistului. Dar porc, nu aşa. Să vă povestesc o fază, în timp ce mă căiesc.

Eram prin clasa a XI-a şi, împreună cu un prieten, am fost invitaţi de vărul acestuia la un chef într-unul din căminele studenţeşti, la ziua unei fete, studentă. Normal, mergem. Era un chef destul de micuţ şi se asculta muzică latino şi românească. Normal, mă fac comod şi sorb un pahar de vin de casă, cât să-mi intru în formă. Eu sunt rocker dar atunci am avut revelaţia că pot să dansez pe latino. În fine, mă zbâlţâiam io p-acolo într-un hal nemaivăzut de fetele din cameră de le dădeam pe spate, în special pe ea. O vedeam dându-şi ochii pe spate la fiecare mişcare mai îndrăzneaţă de-a mea.

Atunci i-am pus gând rău. "Asta e viitoarea mea victimă." mi-am spus. Evident, contiunui să fac şou (show) şi la un moment dat domnişoara, mai mare decât mine cu vreo 2 sau 3 ani, cere piesa aia cu "Mi-e frică, mi-e frică să dorm singurică.". Oh, da, nici n-am priceput aluzia… Începem să dansăm noi doi pe piesa asta, cu tot felul de băgări în seamă şi atingeri vinovate. Ce mai, în momentul ăla eram "Buricul Pământului, Supraomul lui Nietzsche şi Cel mai iubit dintre pământeni." (314ra2 TM). Mă simţeam super bine, ce mai! După miezul nopţii ies un pic pe hol, din cameră, să mă răcoresc un pic. Stăteam lângă uşă pe hol, în noapte. Iese şi ea după mine şi fără să spună vreun cuvând mă sărută. Frăţie, mă sorbea, nu altceva. Deja îmi creştea nivelul de… inteligenţă.

Peste vreo cinci munte intrăm în cameră şi ne comportăm ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Era secretul nostru, care făcea totul mai frumos, mai vinovat… Dansăm, etc. Se termină cheful. Era ora două dimineaţa, Sâmbătă. Tipul de la poartă râde şi-şi vede de treabă. Marţi mă sună cineva cu număr necunoscut. Era ea. Ceruse numărul meu de la prietenul cu care am mers la chef, care era rudă cu cel care ne-a invitat. Mă roagă extrem de prietenos să ne vedem Miercuri seara, pe la 20. Normal, mă duc.

Întârzii vreo 5 minute şi-mi cer scuze, etc. În cameră mai era un cuplu, care ne ignora complet. Ei se giugiuleau în pat, noi ne vedeam de ale noastre. Stinge becul la cameră dar lasă TV-ul pornit, un TV alb – negru la care se vedea rău. Mă serveşte cu un pahar de vin şi povestim tot felul de nimicuri. De "lene" mă întind în pat iar ea se întinde lângă mine şi-ncepe: "Ştii, cred că te iubesc. La ziua mea m-ai făcut să mă simt specială, ca o prinţesă. Nici nu ştii cât de mult înseamnă asta pentru mine…". În timpul ăsta io îmi fac de lucru cu ea, mângâind-o, la început mai timid apoi mai îndrăzneţ… Celălat cuplu din cameră deja se pusese pe problemă iar ea avea chef de poveşti, aşa că încep să o întărât! După vreo o jumătater de oră tremura toată în braţele mele şi se udase de era baltă. Apropae că nu mai putea nici şopti.

Ne sărutam cu foc şi, aproape pe nesimţite, am ajuns goi. La un moment dat:

– Ştii, eu sunt virgină.

– Nicio problemă, am să te iau încet…

Nici nu concepeam să n-o facem. Aşa că o iau încet. Cu virgine nu mai fusesem până atunci şi mi se părea aiurea că nu prea intră frate. A fost chinuială, nu altceva. În fine, restul cred că este evident pentru toţi… Pe la şase dimineaţa plec din cămin. Trebuie să plătesc o taxă de întrâziere (că am rămas în cămin după miezul nopţii). Plătesc. Baba de la poartă şi ghişeu se uită la mine ca la ultimul animal… Dacă era tot tipul ăla era mai bine. Asta e. Plec.

De-atunci n-am mai văzut-o. Nu că nu m-ar fi căutat tanti! [Porc, porc, porc…]

Peste o vreme aflu că tipul care ne invitase la ziua ei o iubea sincer pe ea şi aflase că pentru mine ea fusese doar o alta, fără, însă, a afla alte detalii… Nasol moment. Aşa de jenat eram de situaţie că mă feream să dau ochii cu el. Era băiat fain! În fine, nu mai aud nimic de ea. Termină facultatea şi pleacă din oraş. La un moment dat primesc un mail de la un site care-mi publicase poeziile în care ea se rugase de ei să-mi trimită un mesaj… O contactez şi schimbăm ID-urile de messenger. Discuţia a decurs cam aşa:

Ea: Bună, eu sunt…

Eu: Bună. [Parcă – parcă îmi aduceam aminte ceva, dar numele nu bătea…]

Ea: Te iert…

Eu: De ce? [No, amu ce am mai făcut?]

Ea: Ştii, ai fost primul bărbat din viaţa mea…

Eu: Aha. Acum cuplez…

Eu: Dar numele?

Ea: M-am măritat.

Eu: … [Linişte. Ce puteam să mai zic?]

Ea: Ştie, i-am spus.

Nici nu pot să descriu cât de nasol m-am simţit în clipele alea. Pentru mine ea era doar o alta, în timp ce pentru ea eu eram… acela. Şi nici nu puteam găsi o formulare diplomatică pentru fraza: "Ştii, pentru mine a fost doar sex.". Am crezut că îmi crapă obrazul de ruşine. M-am folosit de ea în ultimul hal. Puteam măcar să o sun sau ceva, dar mă simţeam în siguranţă cu "micul nostru secret" şi ştiam că nu va rupe taina, deci nu aveam ce păţi. Tot ea mă căutase să-mi spună că mă iartă, fără ca eu să mişc un deget să-mi cer scuze… Nici măcar nu credeam că am greşit. Măcar ştiu de unde mi se trag blestemele şi alte cele…

29 Comentarii

 1. Mihai Todor 22 februarie 2009 la 12:54 - Raspunde

  Daca a dat de poeziile tale, poate da si de blog 😆

 2. skywalker 22 februarie 2009 la 13:11 - Raspunde

  nu credeam ca esti atit de Casanova 😯 , dar daca toate povestile tale despre femei sunt adevarate, atunci chiar ca esti un mare nemernic, fara suparare. nu stiu cum de nu ti-ai luat-o pina acum? eu nu as putea sa fac ceea ce faci tu, si culmea, te mai si lauzi. :X barbatia sta in alte lucruri, nu in \”cite am avut si cit au suferit ele dupa mine\”! numai bine…

  • Robin Molnar 22 februarie 2009 la 14:49 - Raspunde

   ❗ Te rog să-mi arăţi care este partea în care am pretins că nu îmi pare rău că nu am fost un porc de duzină şi că nu regret. ❗

 3. skywalker 22 februarie 2009 la 15:05 - Raspunde

  ❗ in toate articolele tonul tau amuzat asta denota. acum, te rog, nu te scoate! ❗

  • Robin Molnar 22 februarie 2009 la 15:46 - Raspunde

   1. Dacă ai fi citit finalul ai fi înţeles, de fapt, ceea ce încerc să comunic.

   [quote]Nici nu pot să descriu cât de nasol m-am simţit în clipele alea. Pentru mine ea era doar o alta, în timp ce pentru ea eu eram… acela. Şi nici nu puteam găsi o formulare diplomatică pentru fraza: "Ştii, pentru mine a fost doar sex.". Am crezut că îmi crapă obrazul de ruşine. M-am folosit de ea în ultimul hal. Puteam măcar să o sun sau ceva, dar mă simţeam în siguranţă cu "micul nostru secret" şi ştiam că nu va rupe taina, deci nu aveam ce păţi. Tot ea mă căutase să-mi spună că mă iartă, fără ca eu să mişc un deget să-mi cer scuze… Nici măcar nu credeam că am greşit. Măcar ştiu de unde mi se trag blestemele şi alte cele…[/quote]

   2. Văd că nu te sfieşti să mă critici, de multe ori în mod gratuit.

   [quote=skywalker]nu credeam ca esti atit de Casanova 😯 , dar daca toate povestile tale despre femei sunt adevarate, atunci chiar ca esti un mare nemernic, fara suparare. nu stiu cum de nu ti-ai luat-o pina acum? eu nu as putea sa fac ceea ce faci tu, si culmea, te mai si lauzi. :X barbatia sta in alte lucruri, nu in "cite am avut si cit au suferit ele dupa mine"! numai bine…[/quote]

   3. Nu-ţi place, nu citeşti. E foarte simplu. Deja am obosit.

   • skywalker 22 februarie 2009 la 17:52 - Raspunde

    1. Am citit totul de la cap la coada si am inteles exact care este situatia. Dar ma lashi odata? mereu vi cu aceiasi plaga: \”de fapt, ceea ce încerc să
    comunic\”, de fapt, de fapt,… etc. Frate, ce anume incerci tu sa comunici? este o problema atit de \”existentiala\” incit noi, in nimicnicimea noastra nu ajungem la nivelul oceanului tau de cunostiinte? Nu ma erijez in purtatorul de cuvint al nimianui, dar dpmdv treaba este simpla: tu esti constient ca te-ai purtat ca un ticalos si crezi ca doar pentru faptul ca iti recunosti fapta/ele poti fi exonerat de vina. gresit!!! ramai responsabil (moral vorbind) pentru cum ai procedat si pentru ca ai facut-o sa sufere, mai ales ca ea era virgina iar tu apoi ai abandonat-o, dovedind ce ignorant esti, ce caracter poti avea. bine, sa nu crezi ca ii iau ei apararea. nu, pentru mine si ea este doar o curva ordinara atit timp cit se culca cu cineva de la a doua intilnire, insa de la tine aveam alte pretentii, sincer! un barbat onorabil nu asa se comporta! ( 😯 citind si ca ai futut o doamna casatorita si cu copil am ramas stupefiat…) eu cred ca din cauza celor ca tine imaginea barbatilor este una \”de porc\”, si sa stii ca astea nu reprezint in nici un caz motive de lauda, cum o faci tu pe blogul tau. in fine, sper sa nu te prefaci in continuare ca esti inocent si nu vezi partea dezonoranta!
    2.Nu te critic cu titlu de gratuitate, ba dimpotriva, o fac atunci cind am motive serioase insotite de argumente. Te-am si apreciat cind a fost cazul.
    3.Daca tot esti atit de obosit da-mi ban pe cont/ip si ai terminat toata treaba asta ccare nu iti convine. Si atunci poate ca n-o sa mai obosesti. :woohoo:

    • Mihai Todor 22 februarie 2009 la 19:17 - Raspunde

     Niciodata nu am sa inteleg de ce trebuie ca unii sa puna botu\’ la orice si sa ia totul ad-literam…

     @skywalker: bre, pana una alta, blogul asta e a lui Robin, proprietate personala, si, daca vrea, poate sa povesteasca ce si cum vrea el. Vorba lui, daca nu iti place, nu citi! Si daca tot vrei sa iti evidentiezi punctul de vedere, macar fa-o pe un ton civilizat, fara insulte. Apropo, ti-a trecut vreodata prin cap ca poate unele articole sunt fictionale?

     PS(@Robin): poate nu ar strica sa pui o avertizare 18+ la unele articole, ca sa nu se mai oripileze minorii 😛

     • skywalker 22 februarie 2009 la 21:18 -

      nu am zis ca de ce posteaza asemenea articole, ptr ca si normal… e blogul lui, proprietate personala. in final am precizat ca poate sa-mi dea ban. nu inteleg de unde si pina unde te bagi tu in discutie si in ce fel am avut un ton necivilizat?
      si stai linistit ca pentru mine nu e nevoie de \”patratel rosu\”… am stat niste ani in camin si stiu despre ce e vorba, dar nu asta era subiectul discutiei noastre.

     • Mihai Todor 23 februarie 2009 la 09:42 -

      Desi as putea sa stau sa iti raspund la intrebari, prefer sa il las pe domnul administrator sa iti dea explicatii suplimentare.

      Nu vad de ce nu as putea sa \”ma bag in discutie\” din moment ce oricine poate sa isi expuna parerea in aceste commenturi (in special pentru a aduce critici gratuite). Din cate vad eu, toate blogurile sunt un fel de democratie comunista 😉

     • skywalker 23 februarie 2009 la 16:42 -

      hai mai, ma lasi cu textele astea? pun pariu ca ati vorbit pe messenger sa va luati apararea unul altuia pe blog :X

     • Robin Molnar 23 februarie 2009 la 17:11 -

      :woohoo: Aşa este… 😆

     • Robin Molnar 23 februarie 2009 la 10:19 -

      😆 Ţi-am răspuns [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/personal/hai-s-stabilim-nite-chestii.html]aici[/url]. 😆

 4. Autogreen 22 februarie 2009 la 15:24 - Raspunde

  Esti bun sa scrii pe la Povestiri Adevarate 🙂

  • Robin Molnar 22 februarie 2009 la 15:46 - Raspunde

   :woohoo: Vrei să devin inamicul public numărul unu? :woohoo:

 5. Victor 22 februarie 2009 la 20:07 - Raspunde

  Roby habar n-aveam că eşti atât de porc :))) OMG! Hai că de fapt fiecare bărbat e aşa, de ce sa nu recunoaştem? Uite eu spre exemplu acuma beau o bere şi râgâi de se cutremură pereţii. 🙂

 6. F4D 22 februarie 2009 la 20:15 - Raspunde

  Nascut in [b]1982 + 18[/b](varsta unui elev normal de clasa XI) = [b]anul 2000[/b].

  Tu ascultai piesa \”Mi-e frica sa dorm singurica\” in anul [b]2000[/b] (cand [b]trupa s-a lansat in 2003[/b]) Q.E.D.

  Inteleg ca intr-o poveste mai inventezi si ca ai pregatit acest tertip sa te scoti spunandu-mi ca se mai adauga, ca se mai minte intr-o povestire, dar macar sti ce adaugi nu doar asa ca sa dea bine in context si sa te dai de gol in ultimul hal.

  Omule eu mi-as salva toate aceste povesti inventate intr-un notepad , si as da foc la hard, sau as preciza clar la inceput \”[i]ACEST ARTICOL ESTE UNUL FICTIV SAU UNELE ELEMENTE SUNT FICTIVE[/i]\” mai elegant.

  Te contrazici singur : in anumite articole te plangi (mai mult sau mai putin direct) ca esti singur ca nu ai prietena (si asta deja de o perioada considerabila de cand mai arunc o geana si pe aici) pe cand in tinerete erai un Don Joan vanjos (wannabe) care devora virgine mai mari ca el (studenta in anul 1 sau 2) si le faceai sa moara dupa tine parasindu-le si ignorandu-le total.

  Nu cred ca un asemenea fost don Juan din tinerete ajugne la o varsta 20+ sa pozeze funduri de pustoaice pe strada,si sa se roseasca cand este prins asupra faptului.OK nu toti avem succes la femei, e un lucru cert, sau poate nu toti ne laudam sau ne plangem, fiecare are sarmul lui si calitatile sale fara dubii,si fiecare poseda frumusetea lui interioara dar uneori tacerea e de aur, desi in cazul tau ar fi de platina.

  Mai bine te-ai abtine pentru ca nu cred ca ai vrea sa afli parerea cititorilor tai despre tine cand te afunzi cu articole de genu in rahat pana la urechi , incercand probabil sa imiti povestiri ale lui VisUrat sau poate \”inspirate\” de la Arhi (faza cu caminul studentesc si cu futaiurile din el), in fine nu asta e ideea.

  Da, sunt un cititor destul de fidel si de vechi si iti sugerez sa te axeazi pe IT sau pe ce sti sa faci mai bine , ca la femei si invetarea de povestiri cu femei in care implici clisee gasite pe alte bloguri nu e de tine cu atat mai mult cu cat veridicitatea lor sta sub indoiala.

  • skywalker 22 februarie 2009 la 21:13 - Raspunde

   bine zis! :cheer:

  • Robin Molnar 23 februarie 2009 la 10:23 - Raspunde

   @F4D

   😆 O parte din răspuns este [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/personal/hai-s-stabilim-nite-chestii.html]aici[/url]. 😆 Da, faza cu piesa e fictivă. Cred că piesa era aia cu "Diavoliţa ta…". 😆 Nu văd cu ce se schimbă povestea… 😆

 7. cipoc 23 februarie 2009 la 09:46 - Raspunde

  ce ma enervati!!!lasa`ti omu` sa se exprime fara sa`i cautati nod in papura.e tarlaua lui si face ce vrea. mie imi place stilul tau de`a nara, si nu stau sa ma gandesc ca piesa s`a lansat in 2003 sau 2010..ati stricat tot farmecu`

  • Robin Molnar 23 februarie 2009 la 10:23 - Raspunde

   :woohoo: Mulţumesc. Asta spun şi eu. :woohoo:

 8. Mihai Todor 23 februarie 2009 la 10:02 - Raspunde

  @F4D: De unde stii ca nu a repetat cativa ani de liceu sau generala? 😆 😆 😆 Nu pot sa inteleg de ce te ataci asa tare din moment ce omul a insirat o poveste cu personaje anonime si detaliile sunt mult prea vagi ca sa poata pune pe cineva intr-o lumina proasta. Te-ai identificat cumva cu vreunul din personaje?

  Acest blog nu e o carte, deci, nu vad de ce autorul ar fi obligat sa specifice care povesti sunt inspirate din realitate si care nu, atata timp cat se pastreaza anonimatul.

  Afirmi ca povestea e \”inspirata\” sau ca \”imita\” articole de\’ale lui Arhi sau VisUrat. Sunt de acord ca Robin a abordat si subiecte similare cu cei 2 bloggeri, dar, eu nu tin minte sa fi citit vreo poveste la ei pe blog care sa aiba aceeasi esenta si structura cu aceasta (desi ii citesc destul de des). Chiar si povestea aceea pe care a bagat-o Arhi despre caminele studentesti nu are prea multe in comun cu aceasta, deci, nu putem vorbi de o plagiere. Asa i-ai putea acuza si pe cei 2 bloggeri enumerati mai sus ca isi inspira povestile unul de la celalalt, nu?

  • Robin Molnar 23 februarie 2009 la 10:24 - Raspunde

   :woohoo: Nu am plagiat pe nimeni şi nici nu am copiat pe nimeni. Mă inspir din întâmplări adevărate. Corect. :woohoo: Mersi! :woohoo:

 9. tot eu 23 februarie 2009 la 15:43 - Raspunde

  numele tau de bloger trebuia sa fie c****t.

 10. Anonim 24 februarie 2009 la 07:38 - Raspunde

  O fosta colega de facultate avea o vorba: \”Barbatii e porci, dar si femeile e curve!\” E atat de adevarata, daca \”studenta\” nu ar fi vrut ar fi putut pune capat la timp. Nu te \”indragostesti\” asa dintr-o data, dupa un chef si cu atat mai mult nu cedezi asa repede. 🙂

  • Robin Molnar 24 februarie 2009 la 07:47 - Raspunde

   :woohoo: Am spus şi eu ceva asemănător legat de porci ;i scroafe, [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/opinii/pitipoancaorg-i-alte-cutri.html]pe-aici pe undeva[/url]. 😀 Oricum, aşa este. 😉

 11. Ema 25 februarie 2009 la 10:24 - Raspunde

  \”Nici nu pot să descriu cât de nasol m-am simţit în clipele alea. Pentru mine ea era doar o alta, în timp ce pentru ea eu eram…\” cunosc sentimentul si pe zice ce trece imi dau seama ca daaaa… barbatii sunt porci. :angry:

  • Robin Molnar 25 februarie 2009 la 10:28 - Raspunde

   🙁 Aş fi vrut să fi fost alta situaţia, în general… 🙁

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.