Cana mea sfârâie
Într-o dimineață, după ce mi-am turnat niște apă fierbinte în cana de cafea de la muncă, am observat că aceasta a început să sfârâie. Atunci mi-a sărit muștarul din cauza cănilor făcute în China, dintr-un lut aiurea care, iată, sfârâie. Cine șie de ce lut de cimitir or folosit ăia pe acolo? Sau mâl de budă, ăla – alea. Altfel, de ce s-ar păta și de ce ar sfârâi?
„lut de cimitir’ 😆 Nu ești întreg, bre 😆 Probabil ai turnat apă fierbinte în ea după ce ai spălat-o cu apă rece și, fiind făcută din material prost, s-a fisurat pe undeva. Probabil va începe să îți curgă apă din ea la un moment dat 🙂
=D Tot timpul spăl cana înainte să o folosesc și, da, atunci parcă am spălat-o cu un jet puternic de apă rece. =D
Cel mai probabil are un defect de glazură: au ars-o prea mult sau prea puţin, au răcit-o brusc, au greşit compoziţia sau nu au măcinat ingredientele la dimensiunea potrivită. Probabil că în scurt timp o să se observe linii sau mici punculeţe de aer pe suprafaţa ei, acolo unde miezul intră în contact cu lichidele (liniile devin mai repede vizibile dacă obişnuieşti să pui în cană cola sau cafea).
=D Oh, dar asta se întâmplă deja. =D