Cana mea sfârâie

Într-o dimineață, după ce mi-am turnat niște apă fierbinte în cana de cafea de la muncă, am observat că aceasta a început să sfârâie. Atunci mi-a sărit muștarul din cauza cănilor făcute în China, dintr-un lut aiurea care, iată, sfârâie. Cine șie de ce lut de cimitir or folosit ăia pe acolo? Sau mâl de budă, ăla – alea. Altfel, de ce s-ar păta și de ce ar sfârâi?

4 Comentarii

  1. Mihai Todor 11 noiembrie 2010 la 21:21 - Raspunde

    “lut de cimitir’ 😆 Nu ești întreg, bre 😆 Probabil ai turnat apă fierbinte în ea după ce ai spălat-o cu apă rece și, fiind făcută din material prost, s-a fisurat pe undeva. Probabil va începe să îți curgă apă din ea la un moment dat 🙂

    • Robin Molnar 11 noiembrie 2010 la 22:02 - Raspunde

      =D Tot timpul spăl cana înainte să o folosesc și, da, atunci parcă am spălat-o cu un jet puternic de apă rece. =D

  2. TNH 11 noiembrie 2010 la 21:54 - Raspunde

    Cel mai probabil are un defect de glazură: au ars-o prea mult sau prea puţin, au răcit-o brusc, au greşit compoziţia sau nu au măcinat ingredientele la dimensiunea potrivită. Probabil că în scurt timp o să se observe linii sau mici punculeţe de aer pe suprafaţa ei, acolo unde miezul intră în contact cu lichidele (liniile devin mai repede vizibile dacă obişnuieşti să pui în cană cola sau cafea).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.