Cea mai proastă idee

Mă pune necuratul aseară să desfac o diodă cu anod de plută, de la mătușa din Oltenia. Deci, desfac sticla. Iau o dușcă. Pfuai, urechile au început să mi se joace de-a v-ați ascunselea. Thriller.

Drept îi că eram cam obosit și aș fi băut ceva. Așa că iau vinul și îl dreg cu un pic de apă (cam 20%) și niște zahăr. Îl văd io că face spume când amestec zahărul, dar nu bag așa ceva în seamă. Și, no, fiindcă lucram de zor la site, alături de băieții de la Ghesi – cea mai tare companie de hosting din România, am avut timp să beau vreo două pahare.

No, mă pun să mă culc. Mă trezesc pe la ora 1,50 cu o durere împuțită în tâmpla dreaptă, de-mi venea să-mi dau cu capul de colțul biroului. Atât de des beau, încât uitasem că am și consumat alcool. Și iau două algocalmine.

După vreo douăzeci de minute reușesc să adorm din nou. Oha. La ora 2,50 m-am trezit din nou. De data asta îmi venea să-mi tai capul direct din fund, nu altceva. Mă iau, mă sucesc, mă învârt de pe o parte pe alt, nimic. Mai iau două algocalmine, că-s inteligent rău de tot, câteodată. Și-mi amorțește un pic capul pe partea dreaptă.

După aceea m-am prins că io am băut. Îmi venea să-mi dau palme cât de cretin pot să fiu și, dacă nu mă durea deja, probabil că mi-aș fi tras vreo două perechi de palme. Să fiu stereo, nu de alta. Îi dau drumul la computer și-l las să cânte. Nici nu știu cum m-am trezit, de dimineață.

Întrucât nu-și revenise DNS-ul, și găsisem o eroare pe site, n-aveam nimic de făcut. Și mă duc la muncă. Acolo, stupoare. Ceasul arăta ora 10,30. Să leșin (noroc că m-am ținut de mobilă). Mă uit pe ceasul de la telefon și-mi indică 8,40. Interesant, îmi zic.

Să nu mai spun că azi am avut o stare de nașpa (nici acum nu mi-s complet) de nu pot să vă descriu. Deci nu, nu este o idee bună să bagi zahăr în vinul acidulat. Ba, din contră, este cea mai proastă idee.

17 Comentarii

 1. kosmin 04 iunie 2010 la 22:19 - Raspunde

  Salut. As si eu o rugaminte la tine. Am facut mai multe modificari si am mai sters din linkuri. As dori sa imi stergi adresa de la blogoroll. Multumesc. kosmin.net

 2. Mihai Todor 05 iunie 2010 la 01:00 - Raspunde

  Nu ești întreg la cap, mă…

 3. ciresica 05 iunie 2010 la 13:05 - Raspunde

  tre\’ sa te invat cum sa bei, desi ce este drept de cand sunt cu barbat acasa m-am cam dezvatat de baut, dar nu e bai…vechiurile obiceiuri nu mor niciodata =))

 4. Domnul BLACKY 05 iunie 2010 la 13:09 - Raspunde

  Bună. Mă numesc BLACKY (un cațeluș f.f.f. simpatic – cred-) sunt fotomodelul firmei SC BORDULA PRODUCT care confecționează vestimentație pentru noi, și citind ce ai scris am murit de râs.
  Până și eu știu că în vin (cel adevărat) nu se pune zahăr. Strugurii copți (vinul se mai face și din struguri) conțin zahărul necesar. Te invit la mine să guști un vin adevărat, un vin din 2004 , (când m-am născut eu ), dar… dacă ai pile poți gusta și vinuri din 1957 de colecție.
  =)
  Mă doare copullll !!! :flame:

  • Robin Molnar 05 iunie 2010 la 13:20 - Raspunde

   =D Oho, chiar am pile. Ba, chiar, am și șmirghel sau o cheie franceză. =D

 5. ciresica 05 iunie 2010 la 16:13 - Raspunde

  as vrea eu…daca a ajuns sa ma puna de dezalcoolizare? :)))

 6. ciresica 05 iunie 2010 la 19:21 - Raspunde

  doamne fereste nu este un lucru rau, dar imi e uneori dor de niste vin sau o bere cu baietii

  • Robin Molnar 05 iunie 2010 la 20:16 - Raspunde

   =D Aha, o bere cu băieții, am înțeleg. Totuși, nu era vorba despre un suc cu fetele? =D

 7. ciresica 05 iunie 2010 la 20:33 - Raspunde

  in grupul meu de prietenii baietii predomina. =D

 8. Mihai Todor 05 iunie 2010 la 23:25 - Raspunde

  Mi se pare mie sau \”Domnul BLACKY\” e cam tinerel pentru a degusta vinuri? (zice că-i născut în 2004) 😛

  • Robin Molnar 06 iunie 2010 la 16:00 - Raspunde

   =D Domnul Blacky este chiar adult, în ani câinești. =D

   • Mihai Todor 06 iunie 2010 la 16:28 - Raspunde

    Ah, now it makes sense 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.