Cred că devin minoritate sexuală

Sunt heterosexual, dar cred că devin minoritate sexuală, că altfel nu-mi explic ce caută travestiţi în programul de Revelion de pe Antena 1. Adică no, dacă doar mie mi s-a părut deplasat înseamnă, clar, că doar eu am o problemă.

Adică mie mi se pare dezgustător să-l văd pe unul cum se dă drept femeie, cum aberează idioţenii şi cum este, culmea (!), aclamat de publicul din sală. E vreo modă să fii bisexual sau gay şi nu ştiu eu? Nu de alta, dar nu mă încadrez şi mă auto-exclud din specie.

N-am nimic cu homosexualii, nu mă înţelegeţi greşit, nu mă interesează ce fac ei în intimitate, dar am ceva când mass media mi-i bagă pe gât şi se-aşteaptă ca eu să înghit. Refuz. Cu atât mai mult cu cât eu încercam să mănânc şi-am rămas dezgustat.

2 Comentarii

  1. momo 02 ianuarie 2010 la 11:15 - Raspunde

    eh,,,aia care dau din palme pe platouri is cam sarantoci, o fac pentru bani,,,nu prea am de ce sa.i acuz,,,

    Nsh cum numesc ei intimitate din mom ce vin in fata camerelor de filmat si isi dezvaluie din aventuri, din \”experientele\” lor aparte (boring) si isi arata \”minunatele\” si \”splendidele\” lor garderope..

    • Robin Molnar 02 ianuarie 2010 la 18:06 - Raspunde

      😆 Nu cred că ăilalţi au vreo scuză. Dacă vrei să ai dreptul la intimitate trebuie să respecţi intimitatea propriei mele conştiinţe. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.