Cum de n-am mai fost la petrecerea din Spice

După gala de premiere de la SuperBlog, trebuia să particip și la petrecerea din clubul bucureștean Spice-ceva-nume-de-bere-nemțească. Grolich, parcă. Însă nu m-am mai dus.

Știu că nu e politicos față de organizatori, de bloggeri și de sponsori ca fix întâiul clasat să lipsească. Așa ceva nu se face. Dar, pur și simplu, agitația marelui oraș completamente m-a secătuit de energie și m-a făcut să-mi iau câmpii și să fac spume la gură ca vârcolacul, așa că am mers în Cișmigiu unde nu era populație, nici căldură, nici fum de țigară și nici muzică house dar unde, cel mai important, nu era agitație.

Tumultul capitalei, cu oameni mișunând de zor, pretutindeni, indiferenți și grăbiți, m-a scos din ciclul normal de producție, astfel încât pe seară deja devenisem antisocial și-mi venea să urlu, să țip și să fug, nefiind chiar o companie plăcută în acele momente.

Aș vrea, așadar, doar să se înțeleagă că n-am putut mai mult, întrucât privarea de somn și schimbarea pe-repede-înainte a tumultului urban de la viața molcomă pe care o am în Cluj m-a înnebunit și nu puteam fi, deci, o companie plăcută. Și ar fi fost păcat să le stric meciul tuturor.

Să mă iertați, rogu-vă.

P.S. Așa de rău m-a dereglat drumul la București, încât tot ce am putut mânca, în două zile, sunt niște covrigi și câteva pateuri servite la Gală, oferite de NH Hotels. Și acum, de-abia ce am mâncat două felii de pâine cu zacuscă spre a nu cădea pe jos.

P.P.S. Mă dor picioarele de nu mai pot. De-aș fi putut să-mi pot băga concediu măcar o zi, să stau în pat și să dorm. Trist.

P.P.P.S. Noapte bună.

P.P.P.P.S. SuperBlog este un concurs organizat de : PCNews și SwissPlan.biz, cu sprijinul RACK, și cu generozitate sponsorizat de ASUS, Toyota, real,- Hypermarket, Autonom, Oktal.ro, Borealy, Edimax, AMD, Aventuria.ro și NH Hotels, având ca parteneri media pe: Obișnuit.eu, TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLOOK, PRwave, MoneyWatch.ro și LexaVerzes.ro.

P.P.P.P.P.P.S. Știu că o să sune foarte aiurea și foarte pupător pe din-dosuri, dar am fost copleșit de atenția constantă primită de la atâția oameni minunați. Admit, totuși, că a fost un efort emoțional semnificativ acela de a încerca să mă ridic la înălțimea așteptărilor tuturor.

8 Comentarii

 1. Albert Budica 11 decembrie 2011 la 17:49 - Raspunde

  Robin, este pacat ca nu ai ajuns aseara la petrecere, insa efortul tau de a ajunge la gala a insemnat mult pentru noi si sper sa ajungi bine acasa, in Cluj, iar drumul sa fie placut!

 2. Veronica 11 decembrie 2011 la 18:56 - Raspunde

  Te inteleg perfect. Eu am facut act de prezenta si am plecat inainte sa inceapa de fapt petrecerea… Asa suntem noi, ardelenii, mai pe incet 🙂 Bine ca la articole nu se simte asta. Sa te refaci repede si mult succes in continuare!

  • Robin Molnar 13 decembrie 2011 la 19:56 - Raspunde

   Mulțam fain. Măcar ceva tot e OK, că am ajuns cu bine. 😉

 3. Joita lucian 11 decembrie 2011 la 20:44 - Raspunde

  Robin dupa cum te stiu pe tine…nu cred ca ti-ar fi placut foarte mult..eu am fost dupa ce m-am despartit de voi.,..ci crede-ma ca nu ai pierdut nimik!

  • Robin Molnar 13 decembrie 2011 la 19:57 - Raspunde

   Eh, am pierdut un pic de socializare cu sponsorii, ălea.

 4. Ana 12 decembrie 2011 la 08:40 - Raspunde

  Vaaai… initial am citit Groh-lich 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.