Denigratorilor mei

Denigratorilor mei, pentru că am şi eu de ăştia, le doresc multă sănătate, iubire, putere de muncă, împlinirea tuturor viselor, să găsească ceea ce caută, şamd. Şi le mai doresc să aibă revelaţia care să le permită să realizeze că robintel.ro nu este sat fără câini.

La fel ca oricare webmaster, îmi rezerv dreptul de a nu publica acele comentarii care depăşesc limitele bunului simţ, cele care sunt defăimătoare, injurioase, imbecile sau pur şi simplu nesimţite. Să nu mă însulţi în comentarii iar apoi să ai pretenţia să las comentariul publicat. Dacă vrei un spaţiu unde să mă insulţi, îţi propun să-ţi faci site şi să mă insulţi cât vrei tu pe banii tăi şi munca ta. Pe baniii mei şi munca mea eu nu permit.

De asemenea dacă îmi injuri prietenii nu te aştepta să fiu un tip iertător, pentru că nu sunt! Înainte să spui ceva  de naşpa de vreun blogger te rog să te uiţi la mine în blogroll. Asta pentru a evita surprizele neplăcute care pot să apară.

Nu abuza de faptul că sprijin valorile democraţiei. România trebuie să fie o ţară democratică. Robintel.ro nu! Pentru că nu este sponsorizat din bani publici. Deci intră în categoria proprietate personală. Deci, aşa cum este normal, aici eu sunt “judge, jury and executioner”. Nu-ţi place? Internetul e lung şi lat aşa că poţi liniştit să navighezi spre o altă pagină. Nu te comporta ca şi cum internetul n-ar fi destul de mare pentru toţi.

Nu te arunca să îmi dai sfaturi ce şi cum. În afară de faptul că mă insulţi nu vei reuşi nimic. E viaţa mea. Fac cum vreau eu, cum ştiu eu. Dacă o să am nevoie de vreun sfat am să-l cer personal. Dacă eu nu abuzez de bunăvoinţa altora te rog să nu abuzezi nici tu de a mea. Pentru că iei ban (eroarea http 403 – Forbidden) în cel mai bun caz.

Dacă vrei să-mi spui ceva poţi folosi formularul de contact. Dacă ai nelămuriri  poţi, la fel, să întrebi. Dacă vrei doar să-mi demonstrezi cât de inteligent eşti tu poţi s-o laşi baltă. Nu pun botul.

S-a înţeles, şobolane?

2 Comentarii

  1. Lucian 20 septembrie 2008 la 13:07 - Raspunde

    Se vede cine e seful aici :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.