Dilema bloggerilor cu salarii decente

Sau dilema bloggerilor cu salarii bune care nu au legătură cu blogul: să mă duc la meeting, sau să nu mă duc? Adică, se merită să plec o zi de la lucru, sau să renunț la o zi de concediu pentru a mă duce la acel eveniment?

De fapt, fundamental problema este în felul următor: cât de mult valorează pentru mine o zi din timpul meu pe care să o petrec cu alți oameni din online? Sigur, în general este o plăcere să te întâlnești cu colegii din online, dar se pune și întrebarea: îmi permit să mă întâlnesc cu oamenii ăștia?

Calculul este cam așa: eu câștig X euro pe zi. Aș vrea să nici nu pierd zile de concediu și nici din banii pe care în mod normal i-aș face muncind. Asta înseamnă că pentru a fi pe zero, să nu pierd și nici să nu câștig, trebuie să cer niște bani de la organizatori.

Și, evident, cum să fiu eu plătit să merg la o conferință unde alții dau bani să participe? Ce fel de tupeu jegos e ăsta?

Este?

4 Comentarii

  1. zoologika 11 august 2011 la 09:36 - Raspunde

    Pai depinde ce iti doresti de la viata mister. Ca stii cum se zice, si cu sufletu-n rai si cu p&$a in fund nu se poate. Ori bloguiesti de placere, ori te arde nevoia de cascaval.

  2. ice4you 11 august 2011 la 16:37 - Raspunde

    Ori ii lasi pe altii si tu faci cascaval in continuare din care ulterior iti poti gasi oricand alte “placeri” 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.