Dilema cu Iron Maiden

Am o dilemă. Iron Maiden o să cânte în week-end la Cluj. Eu sunt în Cluj. Biletul e 100 de lei. Ieftin. Iron Maiden nu îmi plac, deși sunt rocker. Teoretic, aș putea merge, fiindcă este o rară oportunitate de a le recunoaște geniul muzical. Totuși, de ce le-aș recunoaște geniul muzical, dacă nu îmi plac? Așadar, să mă duc? Să nu mă duc?

8 Comentarii

 1. ocsike 09 august 2010 la 22:57 - Raspunde

  Io m-aș duce și dacă nu mi-ar plăcea… Vorba aia… roackeri is… ieftin e biletu… show fac… prieteni îs pe la concert… bere se vinde… de ce aș sta acasă? =D

  • Robin Molnar 09 august 2010 la 22:58 - Raspunde

   T_T Chestia e că nu înțeleg și nu simt ce cântă. Deci m-aș plictisi pe banii mei. T_T

 2. ocsike 09 august 2010 la 23:06 - Raspunde

  Poi atunci hai la Hunedoara… cântă Hellz Ballz (cover AC cu DC adica Csaby, Taly, Alin si inca cativa) la o intalnire moto… =D

 3. Ana 09 august 2010 la 23:28 - Raspunde

  Eu vin tocmai din Bucuresti sa-i vad =D Doar ca mie chiar imi plac…

  Acum, la asta cu \”rara oportunitate de a le recunoaste geniul muzical\”… ce pot sa zic, mda, am patit-o la festivaluri. Cel mai recent la Sonisphere. In prima zi cu Volbeat si Accept. De Volbeat nu mai auzisem pana sa fie anuntati pentru Sonisphere. Am cautat cateva piese pe YouTube si era sa crap de ras – WTF? Iar Accept in formula cu Mark Tornillo… neh, nu ma incanta gandul. Insa live… wow, au rupt! Ambele trupe. In a doua zi a fost aceeasi chestie cu Slayer. N-am fost niciodata fana, dar live chiar mi-au placut.

 4. Mihai Todor 09 august 2010 la 23:49 - Raspunde

  @Robin: Bre, eu am fost să îi văd acum 2 ani și nu știu ce a fost în capul lor când s-au hotărât să concerteze în Cluj în loc de București de data asta 🙁 Chiar mi-ar fi plăcut să îi revăd. În fine, ideea e că, deși nu îți plac melodiile lor (dubios, dar no, poate nu ai ascultat ce și când trebuie), merită să îi vezi live nu doar pentru faptul că nu vor concerta la nesfârșit ci și pentru că alte trupe nu au suficiente resurse încât să organizeze un spectacol la fel de incendiar ca Iron Maiden.

  • Robin Molnar 10 august 2010 la 00:16 - Raspunde

   =D Nu ei s-au hotărât. Șeful de trib din Cluj, mare patron de club, i-a plătit să facă asta. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.