Ei bine, asta am eu cu BOR

BOR cere respingerea legii parteneriatului civil. Coaliţia pentru familie plusează: Cei care trăiesc în concubinaj sunt mai săraci şi mai puţin educaţi.

Gândul

În acest moment eu sunt plecat din țară, dar dacă am vreo urgență, doar prietena mea, cu care am o relație stabilă de ani de zile, știe ce și cum. Dar asta nu are nicio valoare în fața legii, pentru că parteneriatul civil nu este recunoscut.

BOR, oameni buni, se luptă ca să îmi interzică mie drepturile civile, limitând și drepturile civile ale prietenei mele cu privire la ea, la noi și la mine.

Și, nefiind ortodox, devine clar că BOR vrea să mă oblige să trăiesc într-un rit și într-un mod în care nu cred, încălcându-mi libertatea de conștiință.

Nu cer să mă căsătoresc î biserică, nu cer oficializarea păcatului în biserică, cer doar ca BOR să nu mai intre cu de-a sila în viața mea și să mă lase în pace.

Mai grav, mă întristează nespus faptul că apropiași de-ai mei sunt pro-Coaliție și militează împotriva drepturilor și nevoilor mele. Iar, pentru acest păcat bisericesc, BOR nu poate fi iertată:

Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.

Matei

4 Comentarii

 1. Alina M 02 martie 2017 la 14:55 - Raspunde

  Iar atunci când o să dai în judecată statul român pentru că ți-a încălcat drepturile, tot proștii o să plătească daunele din impozite și taxe, dar creierul lor de bibilică nu poate gândi mai departe de “stai să-mi dau eu acordul ca să-ți trăiești viața privată cum vreau eu”.

  Și pentru că ai tupeul să-ți ceri drepturile, tot tu ești de vină.

  În fine, cred că BOR vrea să distragă atenția de la subiectele fierbinți ale momentului reîncălzind ciorba pentru cei care văd paiele din ochii altuia, dar nu văd bârnele din ochii lor.

 2. Nautilus 03 martie 2017 la 14:55 - Raspunde

  Răspunsul unui comunist adevărat (din ăla care te mârâie și scuipă cum face pisica, la ușa blocului, când te vede urcând în lift cu o tipă) ar fi fost că e împotriva moralei socializde să ai o relație care nu are nicio valoare în fața legii.

  Adică suspect de asemănător cu ceea ce spun BOR și cu Coaliția pentru Familie.

  ”Hristos este omul sovietic!” – PF Iustinian Marina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.