Eu la volan

Eu la volan merg merg încet ca pensia. Un chestionar auto via Bobo. Recunosc, puteţi să-mi spuneţi "Căpitanul Melc" sau "Maior Stăpeloc", "Lentoare", "Paraliticu’", etc. Io merg folosind doar 3 viteze…

Captain Slow

Care spune aşa:

Calmul este starea ta obisnuita, si este foarte greu ca cineva sa te scoata din ale tale. Lumea se misca rapid in jurul tau, ca un rau repede si putin neclar, iar atunci cand esti la volan preferi sa stai in banca ta si sa nu te pui cu nebunii.

Prin ‘nebuni’ intelegi pe toti aia care te depasesc in permanenta pe sosea, precum si pe nesimtitii care croseteaza traficul pentru a economisi cateva minute. Si ce folos au?

Iti place sa respecti legile din principiu, iar lentoarea ta caracteristica este subiect de banc printre prieteni. Uneori insa, mai ales daca prinzi o zi buna, iti mai asumi si un risc-doua. Cu mare atentie insa, pentru ca stii din experienta ca tocmai in aceste momente se intampla nenorocirile.

Consideri cu putere ca lumea ar fi mult mai buna daca toti s-ar relaxa un pic si ar conduce mai lent si mai precaut. Iti place sa ai totul sub control si sa decizi pentru ceilalti din masina, insa nu vei insista la nesfarsit cu privire la parerile tale. Chiar si cand te enervezi in trafic, iti trece repede, pentru ca trebuie sa ajungi in siguranta la destinatie.

Totusi… De prea multe ori se formeaza adevarate coloane in spatele tau. Te-ai intrebat de ce? Stii cat de mult te urasc oamenii aia?
A! Si incearca uneori sa iei curbele putin mai tare decat esti obisnuit. Tine bine de volan si accelereaza dupa mijlocul curbei. S-ar putea sa simti din nou ca traiesti. Macar o data!

Încercaţi şi voi! Şi, ca să ne distrăm în grup, facem şi o leapşă, care merge la: Cipoc, Clawd, Florin, LittleDot, Under The Bridge, şi oricine mai vrea să o preia. Nu uitaţi, aici vă puteţi înscrie la lepşile viitoare. Acum mă scuuzaţi, trebui să-i dau gaz, că e coloană în spatele meu. Din nou. Of, care ziceaţi că e frâna? Aia din stânga sau aia din dreapta? Că nu-mi dau seama…

2 Comentarii

  1. underthebridge 23 februarie 2009 la 06:18 - Raspunde

    70 de puncte…sunt pilot 🙂
    pun si pe blog
    🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.