Fornetti lu’ dreq

Am plecat de la muncă și m-am dus la cursul de tango, că, din motive obiective, am lipsit vreo trei cursuri. Eh, și pe drum, preventiv, ca să nu mă ia cu dureri de stomac, de la foame, m-am oprit să-mi iau niște delicioase Fornetii cu brânză telemea, favoritele mele.

Eh, cam la o oră după ce am mâncat a început să mă ia cu un pic de dureri de stomac, mama lui de patron care ignoră condițiile minime de igienă. Ba chiar, de durere, am plecat mai devreme de la curs, și-am tăiat-o acasă.

Eh, de-atunci am fost de vreo cinci ori la baie, stomacul mă doare îngrozitor, la fel, mațele, le simt umflate rău și am o stare generală de băgat. Am luat Fornetti ca să nu mă doară stomacul de foame, iar acum mă doare de la o toxiinfecție alimentară. Și sunt sigur că e de la ele.

De dimineață n-am mâncat micul dejun. Am preferat să dorm. La prânz am mâncat din fripturica făcută de mine ieri, de la care n-am avut nici pe dreq. Ca atare, în mod evident, nu avea de la ce altceva să fie. Așa că o să mă bag în pat, poate reușesc să adorm în vreo două – trei ore.

Ah, blesteme! Mă strigă buda!

2 Comentarii

  1. ciresica 30 martie 2010 la 00:08 - Raspunde

    eu nu am mai mancat de vreun an de zile. la ce \”stomac\” am in acest moment fornetti-ul ar fi sinucidere curata

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.