14 Comentarii

 1. Ana 24 februarie 2011 la 10:50 - Raspunde

  Eu am kitul Microsoft Wireless Optical Elite, luat acum 7 ani si e inca perfect functional. Inca imi place din punct de vedere estetic.

  Se vede imediat praful pe ea. Bine totusi ca se curata usor – eu o desfac si spal in cada tot ce e plastic (si cat e la uscat, ma servesc de OSK). Tastaturii am reusit sa-i rup un piciorus (pe care i l-a lipit apoi tati inapoi), dar domnu’ mouse a fost destul de rezistent, e inca intact desi a luat o multime de trante 🙁 Imi place cum se simte la deget rotita de scroll, e un plastic moale. Tastele ‘A’ si space au nevoie de putina insistenta uneori, dar constat ca incep sa am fix aceeasi problema si la laptop. S-a sters partial scrisul de pe tasta Shift din stanga. Nu-mi vin in minte alte probleme… deci cred ca sta destul de bine pentru o tastatura de 7 ani.

 2. TNH 24 februarie 2011 la 11:07 - Raspunde

  La mine nu s-a stricat nicio tastatură niciodată. Nici n-am știut că se poate strica.
  De fapt, eu am probleme doar cu șoriceii, după vreo doi ani se strică toți. Cel mai mult m-a ținut unul pe care scria Microsoft, patru ani, era o antichitate cu fir – nu finețuri de-astea moderne.

  • Robin Molnar 24 februarie 2011 la 11:54 - Raspunde

   Nu pot asă cred. Și eu care într-o săptămână am stricat două vărsând vin respectiv bere pe ele…

 3. joita lucian 24 februarie 2011 la 13:57 - Raspunde

  Sal Robin….eu sunt un tip optimist si am fost mereu…si chiar daca trec prin lucruri grele….eu le privesc numai pe cele bune ..m-a ajutat mult in viata….si chiar cand am ajuns in fundaturi….ceva …..s-a intamplat si totu a fost bine….deci parerea mea este ca tre sa fim optimisti macar atat……:)…ceva de fotografiile alea?…da-i un semn daca le pui:)

  • Robin Molnar 24 februarie 2011 la 14:48 - Raspunde

   Și eu sunt optimist, da. 😀 Știu că lumea se duce dracului. Dar mai știu că n-o să trăiesc veșnic.

   • joita lucian 24 februarie 2011 la 14:55 - Raspunde

    Robin, cu tine mor de foame….ce talent ai sa incurajezi omul……ce nebun esti apropo ai primit ceva de dragobete…..ca eu da:) un parfum sa nu gresesc Guerlene cred:)

    • Robin Molnar 24 februarie 2011 la 14:57 - Raspunde

     Mai întrebi? Normal că am primit. Este vorba despre dragostea de fiecare zi. Un miracol, dacă mă întrebi pe mine. :*

 4. joita lucian 24 februarie 2011 la 15:03 - Raspunde

  =)) este de belea Robin, paraca te si vad un tip comd la maxim…si te gandesti la fel ca si mine ce sa iei si tu ca eu prefer sa-i dau banii ca poate-i iau vre-o prostie:))

  • Robin Molnar 24 februarie 2011 la 15:08 - Raspunde

   Nu-i vorba de bani sau ceva. =)) Sunt un pic mai creativ.

 5. Mihai Todor 24 februarie 2011 la 17:11 - Raspunde

  Apăi no, ce poți să ceri de la un A4Terci? 😛

  Eu am ceva tastatură originală Dell la muncă care îmi cam place, deși face cam mult zgomot. Acasă am rămas cu acest logiterci (varianta argintie), care m-a dezamăgit foarte tare. Dau prea ușor rateuri tastele…

  • Robin Molnar 24 februarie 2011 la 17:14 - Raspunde

   Apăi e greu să găsești o tastatură decentă în ziua de azi. M-ar interesa una din aia cu lumină la taste (literele să fie luminate, nu tastele), dar nu știu cât sunt de bune…

   • Mihai Todor 24 februarie 2011 la 17:35 - Raspunde

    Am văzut la cineva o Logitech cu luminițe. Era ceva model pentru gameri (sau DJ), că avea mult prea multe taste, da’ mi-a plăcut tare mult faza cu luminițele. Eu încă mă mai uit din când în când la tastatură în timp ce butonez… Oricum, respectivul model părea mult mai mișto față de ce am eu acasă, dar probabil și costă mult 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.