Lucrurile bune durează puțin

După mai mulți ani de pauză, vă povesteam acum o vreme că mi-am cumpărat revista Știință și Tehnică. Ei bine, aseară am reușit să o termin, lucru care m-a întristat puțin.

Ca să dureze mai mult, nu citeam decât un număr mic de articole pe zi. Se pare că, din păcate, nu a fost de ajuns. Așa că acum aștept cu nerăbdare să apară următorul număr, ca să mă mai adăp iar și iar de la izvorul cunoașterii de pe hârtie.

Din păcate, lucrurile bune durează puțin. Pentru asta, voi ce trucuri folosiți? Mă refer și la alte lucruri, desigur, de gen: dulciuri, emoții, senzații.

9 Comentarii

 1. TNH 18 aprilie 2011 la 12:46 - Raspunde

  Obișnuiesc să citesc de 3-4-5 ori romanele de aventuri sau SF-urile care mi-au plăcut. Revistele de benzi desenate le citeam la fel, de câteva ori, și recunosc că metoda asta nu m-a dezamăgit niciodată. Întotdeauna râd la poante pe care le-am mai citit, întotdeauna mi se strânge inima la vreun pasaj tensionat, cu toate că teoretic ar trebui să știu ce urmează.
  De câteva zile mă tot uit la Ultimul mohican , de câteva ori pe zi chiar, coloana sonoră e beton și deși am făcut rost de ea, tot nu vreau să o ascult, prefer să mă mai uit o dată la film. Sper să îmi revin.

  Cât despre dulciuri, le mănânc pe toate odată și am scăpat de-o grijă, apoi trei luni nu mai vreau nimic dulce.

 2. TNH 18 aprilie 2011 la 12:49 - Raspunde

  P.S. Vezi? Uitasem de film, dar acum că mi-am adus aminte îl rulez iar. Nu contează că nu mai am nimic de mâncare și ar trebui să ies să cumpăr ceva, mai bine beau apă până uit de foame.

  • Robin Molnar 18 aprilie 2011 la 14:11 - Raspunde

   Bănuiesc că este o chestie de priorități.

   • TNH 18 aprilie 2011 la 14:38 - Raspunde

    Da, fac orice numai să-l mai văd o dată pe Eric Schweig, acțiunea nu-i atât de importantă.

 3. Mihai Todor 18 aprilie 2011 la 15:15 - Raspunde

  Mai bine cauti pe internet articole pe temele care te intereseza. Slashdot si Ars Technica sunt cele mai bune surse de inspiratie 😉

 4. Alexandra 19 aprilie 2011 la 12:01 - Raspunde

  dulciuri…profit cat le am sa ma bucur din plin de ele iar cand se termina…oricum m am indopat si nu mai vreau sa vad dulce urmatoarele cateva saptamani.
  filme… revad de 3-4 ori filmul dar la intervale destul de mari incat sa nu l invat pe dinafata

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.