Nu-mi plac nectarinele
În afară de faptul că-s fruncte artificiale mai am o problemă cu ele. Mă frustrează că nu ştiu ce mănânc. Mere? Piersici? Caise? Amestec? Poate sunt eu fixist, dar mai bine mănânc o piersică sa o ciasă sau ceva decât un amestec. Pentru că mie îmi place să ştiu ce mănânc. Şi nu, nu mă omor nici după pomelo.
da ce-i aia pomelo?
[url=http://ro.wikipedia.org/wiki/Pomelo]Asta[/url]. 😀
Încearcă mango. Are un gust foarte interesant. Ai putea să zici că e o combinaţie între morcov, ţelină şi hai să zic piersică… Şi avogadro e bunicel, dar în nici un caz nu încerca să mănânci gol unul întreg că ţi se face rău 😀 E bun de amestecat într-o salată de fructe mai acrişoare 😉 La fel şi nuca de cocos 😀
A, ca să nu uit, lime-urile (lămâile alea mici şi verzi) sunt minunate pentru a condimenta un file de peşte (fie grătar fie pane). După ce am încercat aşa ceva, lămâia mi se pare naşpa…
Nectarinele sunt foarte bune dacă sunt coapte. Prefer aşa ceva decât piersicile alea verzi şi amărâte vândute de românaşii noştri… Pomelo, e plin pe aici de aşa ceva da\’ nu prea e pe gustu\’ meu… Pare-mi-se că aroma aduce a un fel de grapefruit, pe care îl detest. Cât de masochist trebuie să fii să îţi placă fructele amare?
😆 Mango îmi place. 😆 Dude, mai sus cred că vroiai să spui avocado. Avogadro era unu\’ cu un număr în chimie… 😆 Oricum, îmi plac piersicile şi caisele. Pentru că ştiu de unde să le iau. Şi când. 😆
Ups 😀 Sechele de prin facultate probabil 😛
😆 Sau din generală, clasa a 7-a. 😆 6,023 * 10^23 molecule sau atomi per mol. 😆
Eu sunt innebunita dupa nectarine. Imi place de 1000 de ori mai mult decat piersica. Este si mai …racoritoare :-??
Si pomelo imi place, dar niciodata nu am rabdare sa il curat
😆 Atâtea fructe pe aici. M-a luat o poftă. Mai bag o nctarină, că de-astea avem p-acasă… 😆 Dar mă voi gândi la nişte caise când voi mânca… :woohoo:
:woohoo: mmmm, pomelooooo :woohoo: cam migalos de curatat de pielita aia, dar e buuuun
😆 Mie mi se pare OK curăţatul. Mă rog, eu curăţ şi castraveţii… :woohoo:
Cam ce-a zis si Mihai Todor in ultimele 2 paragrafe 🙂
Nici mie nu imi placeau nectarinele inainte, nu-mi placea coaja aia lucioasa, preferam puful piersicilor, dar in ultima vreme am tot dat de nectarine dulci si zemoase, iar piersici mari, pufoase, coapte frumos cu multa zeama (asa cum le stiam si le iubeam eu de pe vremea liceului) n-am mai vazut. 🙁
Nu inseamna ca in topul preferintelor mele n-ar ramane tot strugurii aromati si zemosi, perele dulci si zemoase si pepenii aia cu un miez de un rosu aprins in care parca e bagat zahar, asa-i de dulce :woohoo:
😆 Mi-ai făcut o poftă de struguri ceva de speriat… 😆
Eu una ador toate fructele :)) pomelo mi se pare delicios, si nectarinele la fel. Nu-mi place sa simt puful de la piersici pe gat. La avocado nu-i prea vad sensul (am mancat o singura data si nu avea nici un gust). Dar abia astept sa vina toamna, sezonul stugurilor, si a perelor zemoase si dulci. Si mai sunt prunele alea rotunde(nu stiu denumirea). miam miam
😆 Prunele alea mari şi zemoase? Da, vreau… 😆
mare afacerist ai devenit domnule. cu cat dai kilu` de pomelo huh ?
😆 Nu iau de la chinezi. 😆