O să fiu iarăși plecat…

O să fiu iarăși plecat în zilele următoare. În weekend voi fi la Alba Golf Challenge la Pianu de Jos în județul Alba. Evident, nu știu golf, dar o să învăț cu această ocazie, pentru că Alba Golf Challenge este o competiție atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

Menționez că întotdeauna am fost intrigat de acest sport ale cărui reguli nici măcar nu le cunosc, dar măcar voi fi într-o companie selectă, ne vom simți bine, vom învăța lucruri noi și sunt chiar entuziasmat vizavi de acest weekend!

Întrucât programul meu este cam varză zilele astea, nu prea am cu ce vă omeni pe blog – să mă iertați – așa că vom avea un program mai de grabă artistic, format preponderent din poezii.

4 Comentarii

 1. ice4you 01 mai 2012 la 08:19 - Raspunde

  Nu te’am vazut in Alba … dar cred ca te’am vazut ieri prin Petrosani cu trocaliciu! 😀 Regulamentar, frumos cu centura pusa … numere rosii … si un sentiment ca nu te incape masina … o cam umpleai toata! 😀 😀

  Bafta si drumuri bune!

  • Robin Molnar 04 mai 2012 la 08:36 - Raspunde

   Eram cumva pe Jieț? Că acolo m-a claxonat cineva, dar n-am recunoscut mașina.

 2. ice4you 01 mai 2012 la 08:20 - Raspunde

  P.S. Ti’am dat si flash’uri … am si claxonat cand ai trecut pe langa mine dar nu cred ca m’ai vazut … erai destul de concentrat! 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.