O să mă adresez CNA

Bine că CNA interzice tot felul de chestii, dar nu interzice spoturile sau melodiile de la radio care conțin alarme asemănătoare celor de la ambulanță sau poliție…

Când mergem la drum, ascult radio. Și am nefericirea ca, din când în când, poate odată pe oră, poate mai des, să aud ba o reclamă care începe c-o sirenă, ba o piesă muzicală în care fundalul conține și o sirenă, chestii de-astea de instinctiv îmi distrag atenția și mă bagă în dambla de nervi.

Amu, înțeleg că unii înțeleg să-și facă reclamă folosind sirene care să atragă atenția, sunt precum cocalarii care-și pun neoane albastre sub mașină, înțeleg că sunt niște țărani veniți de la coada vacii și tot, dar eu – și orice șofer normal – acționez și pe bază de reflexe condiționate, la volan reflexul condiționat atunci când aud sirena este să mă uit în toate oglinzile de două ori, să văd de unde vine și să-i fac loc ambulanței, mașinii de pompieri sau ce-o fi.

Și idioții ăștia îmi declanșează aceste reflexe într-un mod inutil și n-aș vrea să ajung să le ignor pentru că așa m-au obișnuit niște cretini.

Negreșit o să le scriu celor de la CNA.

2 Comentarii

  1. ex-silentio 01 mai 2014 la 23:34 - Raspunde

    Mi s-a întâmplat și mie de multe ori, dar de la o vreme ajungi să le ignori. Începi să le înveți și să știi când se va auzi “alarma” 🙂 Problema e când apare câte o melodie / reclamă nouă 🙂

    • Robin Molnar 12 mai 2014 la 10:21 - Raspunde

      Tocmai asta este ideea, că nu vreau să ajung să le ignor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.