Pe final de an 2011

 1. Am învățat, alături de gheruța mea drăgăstoasă, ce vreau. Mai trebuie doar să înțeleg și cum, totuși. De aceea, pot spune că a fost un an bun, pe plan sentimental. Probabil cel mai bun din ultimii 29 de ani. 😀 Gheruța mea este o femeie vrednică.
 2. Am învățat să ascult ce-mi spun comentatorii pe blog, și am învățat să mă întreb și ce nu-mi pot spune. Ca blogger, cel mai greu lucru este să faci față cu demnitate la situațiile delicate în care scrisul imperfect te poate băga.
 3. Am învățat că oricât ai cotiza la orice fel de campanii, în general vei fi uitat pe dinafară, când se vor face listele cu contribuții. Din amatorism, nu din rea voință. Deci trebuie să mai învăț să nu pun la suflet toate acestea.
 4. Am învățat să scriu advertoriale frumoase. Acum trebuie să mai învăț să găsesc sponsori dispuși să se asocieze cu literatura mea advertorială.
 5. Am trecut pe WordPress, cu ajutorul lui Mihai.

Ce a însemnat 2011 pentru voi?

4 Comentarii

 1. Flavy 31 decembrie 2011 la 17:57 - Raspunde

  2011 a fost un an cu multe schimbari pentru mine. Am invatat sa ascult si parerea celorlalti, sa imi tin prietenii aproape si sa imi iubesc familia! Sper ca noul an ce vine sa fie mai bun ca acesta!

  • Robin Molnar 01 ianuarie 2012 la 15:06 - Raspunde

   Ai invatat cateva lucruri frumoase in anul ce a trecut! Felicitari!

 2. Ana 03 ianuarie 2012 la 00:43 - Raspunde

  Cel mai prost an din ultimii cinci.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.