Porcu’, te fac un măr de vară?

Am trecut pe la piață, în weekend, și am luat și niște mere  galbene de vară. Inițial erau cam necoapte, dar după ce le-am lăsat la soare încă vreo două zile, s-au mai copt. Evident, nu asta doream să vă povestesc ci altceva, ceva ce sigur n-ați mai încercat acasă…

… Și anume:

– În cât timp poți să mănânci un kilogram de mere zemoase și relativ dulci de vară, când îți este simultan și sete, dar și foame?

Vă spun tot eu, logic:

– 22 de minute, că am băgat în mine ca porcul.

Bine, vă rog să nu mă întrebați de efecte secundare, că așa mă ia cu un junghi pe la inimă de la supra-presiunea din stomac ce, presimt, va năvăli afară cu o forță nebănuită…

Da, au fost foarte, foarte bune. Și nu, nu vă recomand să faceți așa ceva acasă. Pe bune.

4 Comentarii

  1. Ana 12 august 2010 la 02:09 - Raspunde

    Titlul m-a facut sa ma gandesc la imaginea aia clasica a unui porc intreg pe un platou… cu un mar in gura =D (porcul cu marul in gura, nu platoul =D )

    • Robin Molnar 12 august 2010 la 07:37 - Raspunde

      =D Interesant. La oara aia nu mi-ar fi trecut așa ceva prin cap. =D

  2. Mariuskl 12 august 2010 la 13:25 - Raspunde

    Depinde cate mere erau intr-un kg. Daca sunt mai mult de 5, imi ia cam jumate de ora sa le mananc. Asta daca sunt…\”bine dispus\”

    • Robin Molnar 13 august 2010 la 08:05 - Raspunde

      =D Da, păi erau mere de casă, de vară. Deci erau vreo 10 – 12. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.