Programul meu, dacă câștig la SuperBlog

OK, momentan sunt pe locul întâi și nu pot să fac abstracție de asta. Însă mulți concurenți au depus contestații la mai multe probe, iar matematic există riscul să-mi ia careva fața. E posibil, e probabil, deci nu-s cu toți sacii în căruță.

Însă, lăsând matematica la o parte, eu mă consider câștigător al SuperBlogului 2011, indiferent de rezultatele care se vor finaliza mâine, pentru simplul motiv că rezultatul actual, nedefinitiv, este obținut cu mândrie și fără contestații. Vertical.

Sigur, nu neg dreptul fiecăruia de a contesta orice, inclusiv notele, și consider că dacă eu nu mi-am uzat dreptul de a contesa, alții trebuie să fie liberi să-l uzeze după bunul plac, întrucât rezultatele finale sunt cele care, în definitiv, contează.

Însă indiferent de rezultatele finale, deci, eu mă simt câștigătorul concursului SuperBlog 2011, din motivele de mai sus. Ca atare, intenționez să merg la Gala de premiere de la București, de sâmbătă, Gală ce va avea loc începând cu ora 14 la NH Hotels București, unii dintre sponsorii concursului și cărora țin să le mulțumesc, fiindcă deja suntem în afara concursului și nu există riscul de a fi perceput ca fiind pupincurist, întrucât mi-au permis să visez la proba cu focile. N-am obținut un punctaj prea mare la proba respectivă, însă mie mi-a plăcut să visez.

Dar să revin. Programul pentru deplasarea mea la București este următorul:

 1. Plecarea din Cluj Napoca va avea loc vineri seara.
 2. Sosirea în București va avea loc sâmbătă dimineața.
 3. De la Gara de Nord m-aș duce să mă întâlnesc cu un amic, la o cafea și un mic dejun tete-a-tete.
 4. Șlafăn (somn), dacă se poate, măcar vreo două – trei ore.
 5. Gala de premiere SuperBlog. Plus licitația tricoului câștigătorului pentru World Food Programme. Plus interviuri (n-am dicție, nu-s fotogenic, iar să spun că nu arăt chiar așa de bine e blând spus) și bere (oare Golden Brau s-o băga pe felie?) sau cu ce vine fiecare.
 6. Masa. Se plătește nemțește, firește.
 7. Dacă se ține (n-am logistica necesară să organizez ceva în București), după masă sau spre seară vom face un mic SuperBlogBeerTwittMeet pe undeva. Dacă nu, facem ceva ad-hoc (de exemplu, am putea merge la Muzeul Antipa, că dacă nu-l văd acum, cine știe când l-oi mai vedea!).
 8. Masa. Se plătește nemțește. Din nou.
 9. Ceva petrecere într-un club închiriat (Spice?). Oare sunt nașpa dacă vin cu încă un om, doi, non-bloggeri? Mai ales că și aici consumația se plătește.
 10. Șlafăn, pe bune. Ori la NH Hotels (cine are tupeu să doarmă cu mine în cameră ținând cont că sforăi?), ori la cabana Plăpumioara, la amicul de la punctul (9).
 11. Mic dejun tete-a-tete.
 12. Pregătirea putinei, eventual o cafea pe undeva, dacă sunt doritori (fetelor, sunt luat!).
 13. Prânzul devreme. Nimic stabilit concret.
 14. Meniung hozo (venit spre Cluj) pe la prânz.
 15. Ata ete.

Nu mă cred vedetă sau ceva, ci doar îmi exprim posibilitatea de a fi atins, adorat… Glumesc, desigur. Sunt o ființă socială și doar îmi exprim disponibilitatea de a comunica, de a socializa cu părțile interesate.

În fine, de-abia aștept rezultatele finale!

P.S. Ciudații, comuniștii și naziștii să se abțină.

P.P.S. Dacă primesc vreun voucher, aș vrea să-l mărit. Cu vreo 10 – 15% reducere. De exemplu, dacă iau voucherul de 2500 de USD ce, la cursul din 2 Decembrie valorează 8,069 de lei, l-aș da cu un foarte lucrativ 6500 de lei, ceea ce e destul de tare. Zic și eu, întâi să-l iau.

19 Comentarii

 1. irina 06 decembrie 2011 la 08:28 - Raspunde

  Felicitari, domnule!

  • Robin Molnar 06 decembrie 2011 la 12:30 - Raspunde

   Mi-e teamă că doar diseară o să pot primi felicitările. =))

 2. Malina 06 decembrie 2011 la 10:31 - Raspunde

  Eu ti-am spus din prima zi ca o sa castigi … sau nu?

  Pe superblog – fb – dedicata era “the winner take it all”;

  Aici, o dedicatie, fara numar – Locul 1:

  • Robin Molnar 06 decembrie 2011 la 12:30 - Raspunde

   Mi-ai zis? Oricum, n-am crezut. =))

   • newdada 07 decembrie 2011 la 01:15 - Raspunde

    Sa mori tu? 🙂

    (nu uita ca eu stau in Rahova City … asta e ceva de bine, nu-i blestem! 🙂

    • Mihai Todor 07 decembrie 2011 la 01:40 - Raspunde

     Ah, Rahova… Chiar mă întrebam de unde ai scos dedicația “muzicală” de mai sus 🙂

    • Robin Molnar 07 decembrie 2011 la 22:23 - Raspunde

     Să înnebunesc de nu! =))

 3. Bogdan MoneyWatch 06 decembrie 2011 la 11:02 - Raspunde

  Robin, clubul nu este inchiriat exclusiv, va TREBUI sa te amesteci cu plebea urbei si diversi epigoni. Sau mai ales epigoane…

  Apreciez manipularea psihologica a maselor cu ideea de “se plateste nemteste”. Adica nu dai de baut, nu dai de mancat, nu nimic 😛
  Ba mai trebuie sa dam si bani pe tricoul tau 🙂
  Eu zic ca trebuie sa dai ceva gratis maselor de admiratori (pardon, admiratoare, ca deja se inghesuie amazoanele pe tine), macar parola de la blog si de la contul de SuperBlog. 🙂

  Gandeste-te si la un bodyguard pentru drumul de intoarcere 😛 Vei calatori in tren cu un cec mare pe care scrie 2.500$. Ori acoperi zerourile cu ceva, ori folosesti serviciile unor antreprenori mioritici si musculosi de ocazie :)))

  PS: Poti aduce si focile la Hotel NH Bucharest. Ele vor dormi cu tine in camera, sunt obisnuite cu sforaitul tau cred…

  • Robin Molnar 06 decembrie 2011 la 11:12 - Raspunde

   :)) Nu mă simt obligat să dau ceva, în afară de niște cuvinte frumoase pe blog și urări de bine. Iar plebea din club o voi ignora, aia e.

 4. relansat 06 decembrie 2011 la 17:33 - Raspunde

  Felicitari oricum. Ai terminat in primii zece. Pe mine nu m-a atras din multe motive acest concurs, iar componenta finala imi da dreptate cel putin dintr-un punct de vedere. Si nu ma refer la tine aici. Anul trecut primeam din partea juriului niste punctaje halucinante. 🙂

  • Robin Molnar 07 decembrie 2011 la 21:40 - Raspunde

   Și eu am luat 50 de puncte la o probă. Era să leșin. =))

 5. Joita lucian 06 decembrie 2011 la 18:06 - Raspunde

  Dc nu stunt eu amicul atunci trece cu doi amici!:))

  • Robin Molnar 07 decembrie 2011 la 22:16 - Raspunde

   Aaaa, ești disponibil? Păi ia să vedem cum facem.

   • Joita lucian 08 decembrie 2011 la 08:07 - Raspunde

    Adika cum sa vii in Bucuresti si sa nu dai un semn?..hmm…ma suparam rau pe tine…dc avem tim facem si un mic shootig…sa ai poze de pus pe facebook sa agatam !=
    ))

 6. Rodica 06 decembrie 2011 la 18:59 - Raspunde

  Măi, Robin, felicitări! E bine că n-ai uzat dreptul, aşa nu se simte stângul stingher, iar în Bucureşti ai de mers, nu glumă! Antipa trebuie văzut neapărat, că-i fain tare, dar o să cam stai la coadă! Ciudată sunt, comunistă când oi fi babă, natzi defel! promit să-ţi ating un pic aura, poate îmi va purta noroc! Cât de băut e normal, fiecare pe banii lui. Ce, toată lumea bea bere?
  Cum ziceam, felicitări!
  Rodica

  • Robin Molnar 07 decembrie 2011 la 22:22 - Raspunde

   Mi se pare corect: eu prefer să beau vin. Mulțumesc frumos.

 7. Gabriel 07 decembrie 2011 la 17:30 - Raspunde

  Auzi la ea Rahova City :)) marele cartier de indieni salbatici :)) (printre care mai sunt inflitrati sub acoperire maxima si cativa romani ) ai grija sa nu te desconspiri aici ca apoi nu e de bine…Pentru robintel…de evitat in bucuresti..rahova, ferentari, prelungirea ghencea, baicului si alte cateva zone de genul. Apoi mai sunt “smecherii” care ti ar lua si pielea de pe tine… asa ca daca te intreaba cineva ceva prefa-te ca nu il auzi si mergi mai departe ( asta e viata de la capitala noastra magica) iti spune asta un provincial care de 5 ani traieste printre “oamenii” din jungla bucurestiului P.S. si abia asteapta sa fuga inapoi la provincie:D

  • Robin Molnar 07 decembrie 2011 la 22:26 - Raspunde

   Da, bune sfaturi. O să le urmez. =)) Uitasem ce junglă poate fi acolo.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.