Războiul din Georgia

Doar mă ştiţi că sunt un mare iubitor de Rusia (NU) aşa că vă daţi seama cât de tare m-am ofticat când am văzut Vineri seara la ştiri.

Rusia este şi aşa cea mai mare târfă ţară din lume, la ce naiba mai atacă jumătatea aia de ţară? Ea spune că are dreptul să-şi protejeze cetăţenii. Poi foarte bine, dacă ăia din Osetia şi Abhazia sunt aşa de mari iubitori de Rusia de ce nu se mută în Rusia aia a lor, aia oficială?

Urmînd logica nasoala a Kremlinului, Rusia are dreptul să ţină 100,000 de soldaţi şi echipamentul militar aferent în Transnistria, nu? Că şi acolo au populaţie. Minoritară, ce-i drept. Desigur, să nu uităm de Mongolia. Sau Delta Dunării. Sau Estul Ucrainei.

Opinia mea: ce-a zis Putin (că doar el e capul răutăţilor) când a văzut că Ucraina şi Georgia vor în NATO? Azis aşa: lasă că vedeţi voi, fraierilor, ce vă pregătesc. Şi acum bate şaua (Georgia) ca să priceapă calul (Ucraina).

Problema mea este că mie nu-mi place gazul rusesc. Că nu e ca un produs normal. Gazul rusesc, spre deosebire de alt gaz, vine cu un preţ material – bani, ceea ce este firesc, dar şi cu unul politic, ceea ce nu este normal.

LE:

Eu, dacă eram preşedintele României, îl luam frumos pe omologul meu din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria şi din alte ţări mari iubitoare (NU) de Rusia şi dădeam o fugă până acolo la Saakaşvili să văd cu ce naiba îl pot ajuta. Acum suntem în lumea bună, ăia vesticii şi cred că e normal să ne uităm şi la ăia mici care se zbat să iasă din mizerie.

Dacă noi aici am fi uniţi am pune Rusia acolo unde îi este locul. Hârtia igienică o dau eu!

Rusia, mori în beznă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.