Reclama la Western Union – o petardă pentru retarzi

Pfuai, mă oftică de mor reclama de la Western Union, mă rog, reclamele, că sunt mai multe. Mor când văd/ aud faze de genul:

– Oriunde poți să trimiți tu, sau oriunde pot să ridic eu?

– Da.

Îmi vine să urlu. Care era întrebarea și care este răspunsul. Este la modă să fii idiot și nu știu eu? Unul dintre ei nu vorbește limba română, sau unul n-o înțelege? Oricum, cine a aprobat reclamele astea să bage capul în veceu și să tragă apa.

P.S. Smith & Smith e mai ieftin. Sau, ca să fiu cârcotaș până la capăt, dacă vreți să-i trimiteți cuiva bani în România, îi puneți pe card, dacă aveți drum la banca emitentă, sau îi cereți codul IBAN (contul în format internațional) și faceți o depunere în acel cont de la orice bancă. Veți plăti un comision mai mic. Și mai și, dacă vreți să trimiteți bani cuiva aflat în afară, dacă are card emis în românia îi puteți pune banii direct pe card, iar el și-i retrage de la orice ATM (bancomat). Vedeți? Sunt un mecena al inteligenței și bunului simț.

4 Comentarii

 1. Latotpasu 06 iunie 2010 la 22:07 - Raspunde

  In privinta asta mi se pare o prostie reclama .. mai tine si 30 de secunde .. dar lasa ca toate se duc si apar altele :))

  • Robin Molnar 06 iunie 2010 la 22:24 - Raspunde

   =D 30 de secunde? Cu 31 de secunde prea mult, dacă mă întrebi pe mine. =D

 2. Latotpasu 06 iunie 2010 la 22:08 - Raspunde

  latotpasu.info e un site de pitipoance si la pag 14 are de fotbal e foarte interesant eu am vazut azi nu vreau sa fac reclama dar intra in forta siteul

  • Robin Molnar 06 iunie 2010 la 22:25 - Raspunde

   =D Dude, se vede că ești nou pe aici. Comentariu tău este spam., Permit reclamele la alte bloguri, în comentarii, dar condiția este simplă: să fie pe subiect. Puteai spune ceva de genul:
   [quote]… Și, tot legat de prostie, te invit pe blogul meu…[/quote]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.