Sunt un inadaptat

Titlurile de genul "Şi-a pierdut nevasta la poker" (via Envi) mă fac să mă simt ca un inadaptat social, ca o fosilă, o relicvă a unei civilizaţii înfloritaore şi de mult apuse.

Adcă, come on, sunt nişte titluri de ştiri care îmi sunt total transparente la paişpe metri în faţa penisului, dar care, pe alţii, îi interesează. Cum ar fi ştirea conform căreia transsexualul Naomi a fost tuns şi bătut. Fix de asta nu mai pot eu. Asta ca să nu mai spun că titlurile erau greşite, fiindcă spuneau aşa: "Transsexuala…" ceea ce este gramatical greşit. Adică el este un tip care a făcut o operaţie. Deci este un fost el. Deci… clar.

Sau faza aia cu ăla care şi-o pusese cu două capre iar la interviu au găsit-o ziariştii fix pe parapanta satului care să deschidă gura şi să judece… Ceva nu mi se pare OK aici. Adică nu este prea mare deosebire între o curvă şi un zoofil, fiindcă ea stă oricum capră la orice bou… Come on, people, get real!

Sau faza cu ăla care şi-a violat nepoata de 13 – 14 ani şi a lăsat-o gravidă de a trebuit să facă avort în UK. How sick is that? De alte relaţii incestuase nici nu mă mai apuc să pomenesc! Îmi creşte tensiunea prea mult!

Am ajuns să mă simt bătrân şi, cel mai grav, am ajuns să simt că nu am nimic în comun cu actualul sistem de valori promovat în media, fie ea presă scrisă sau TV. Mă întristează să văd tot mai mulţi oameni fără nicio tangenţă cu bunul simţ.

Tara noastră este de rahat aşa cum este tocmai pentru că oamenii nu se concentrează pe lucrurile cu adevărat importante!

2 Comentarii

  1. ciresica 28 februarie 2009 la 10:34 - Raspunde

    Mmmmm credeam că te-ai obişnuit deja cu din asta.Cred că ar trebui să devenim imuni la din astea. Cu greu oamenii vor cumpăra ziare de calitate sau mai bine spus cu ştiri de calitate…triiist!

    • Robin Molnar 28 februarie 2009 la 10:41 - Raspunde

      :s Nu cred că mă pot obişnui cu aşa ceva. Şi nici nu vreau. :s Nu e normal! :s

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.