Țeapa cu apa

Aseară am ajuns acasă și am încercat să fac un duș, dar n-aveam apă caldă, nu știu de ce. M-am spălat cât de cât, după drum fiind, apoi m-am culcat, că eram prea obosit, sperând că măcar dimineață voi avea apă caldă.

Numai că de dimineață, eu m-am trezit la ora 8, n-aveam apă. Nici rece, nici caldă, muream să fac un duș și trebuia musai să mă bărbieresc, fiindcă mă irita barba. Am așteptat eu să vină apa, dar tot degeaba. Așa că de la magazinul de lângă muncă mi-am luat cele trebuincioase pentru bărbierit (să fie acolo în caz de ceva), m-am aranjat în baie, dar duș tot n-am avut unde să fac.

Vă dați seama că toată ziua am fost cu inima mică fiindcă era afișul jos la scară că se lucrează! Și vă dați seama că după ce mi-am luat două țepe cu apa chiar nu-mi mai ardea de o a treia. Dar, norocul meu, când am venit era apă cladă, așa că am sărit direct în cadă, cum sare crocodilul de Nil după ce stă în mocirlă o jumătate de zi.

2 Comentarii

  1. @lin@ 26 octombrie 2010 la 09:30 - Raspunde

    E mult mai frumos cand ramai fara apa fix cand ai de spalat vasele dupa o cina cu amicii si cand tre sa faci urgent curatenie generala in casa. Plus ca ramai fara semnal la TV. Aventurile mele de ieri :angry:

    • Robin Molnar 26 octombrie 2010 la 21:41 - Raspunde

      =D Deh, parcă am fi în blestemele vremuri de dinainte de 1990. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.