12 Comentarii

 1. Bungust 25 iulie 2011 la 13:11 - Raspunde

  Stai putin, eu te-am intrebat unde lucrezi si ce faci. Mi-ai spus ca esti la HP software developer. Mi-ai vorbit de Ajax si de Python, cand am intrebat de platforme. Dar cand am vazut ca faci ceea ce faci si cate stii, m-am simtit profund inferior pe linia de discutie, dat fiind faptul ca eram interesat, dar nu puteam pune decat intrebari, la care mi-ai dat raspunsuri pe inteles. Daca as mai fi continuat, era un interviu. 🙂
  Tu m-ai intrebat ce fac si ti-am raspuns ca sunt editor. Atat. Apoi discutia s-a terminat ca trebuia sa plecam nu stiu unde sau sa facem nu mai stiu ce.
  De unde hatereala, cand eu ma simteam inferior in ceea ce priveste domeniul “software developement” si te ascultam cu mare placere, dar intelegeam prea putin?

  • Robin Molnar 25 iulie 2011 la 13:21 - Raspunde

   Să știi că numai aseară am înțeles, când mi-am mai citit din mailuri. Cred că sursa neînțelegerii dintre noi constă în faptul că avem opinii divergente vizavi de un articol de-al tău. =)) Dar nu contează, am scris, am scos aburul, mi-a trecut, acum putem bea încă o bere împreună.

   Probabil, așa cum ai spus și tu, nivelul discuției combinat cu situația precedentă a dus la asta, dar fiindcă suntem oameni întregi la cap, putem trece peste. Nu?

   Tot e bine că măcar am tranșat problema, ca să nu rămână schelete ascunse prin dulapuri…

   P.S. Liviu, dacă am exagerat cu ceva, îmi cer scuze. Febra musculară mă face să fiu un pic mai reactiv decât de obicei.

  • Robin Molnar 26 iulie 2011 la 10:25 - Raspunde

   Liviu, am înțeles că este o chestiune de comunicare și probabil o vom rezolva cu ocaziile viitoare. Eu așa am simțit, așa am scris, îmi pare rău de situația creată dar nu o să-mi cer scuze pentru ceva ce am simțit.

 2. Bungust 25 iulie 2011 la 14:01 - Raspunde

  Dar de ce naiba sa cred ca “esti fazan”? Dumnezeule, pai eu am fost interesat de ce-am discutat. Eu am pus intrebarile, cum Dumnezeu sa le pun “la misto din motive misterioase”? Cum? Sunt atat de prost sa fac asta? Sunt atat de ridicol sa fac asta? Sunt atat de copil sa fac asta?
  “In special pentru ala dintre ei” – deci pentru mine, unde, in ce punct ai simtit ca sunt hater sau ca tu esti mai sarmant?
  Pur si simplu nu inteleg reactia aceasta. Sunt siderat, la modul cel mai serios. Cum sa “te iau la misto” cand tu stiai atatea lucruri despre developing, iar eu nu, si eram curios sa aflu?
  Daca tu imi puneai intrebari legate de editare carte, print etc., ai fi crezut ca eu consider ca ma iei la misto?
  Nu pot sa-mi asum niciun risc sa-mi placa sau nu raspunsul tau, pentru ca pur si simplu mi-a placut raspunsul tau. Crezi ca am eu ceva cu HP? Nu inteleg.
  Peste toate, mie mi-a placut discutia noastra, mi-a placut de tine, n-am facut comparatii cu destept si frumos, si sarmant, si altfel.
  Sincer, e de rau ca intelegem lucrurile asa. Daca vorbim inseamna ca suntem hateri, iar daca tacem suntem asa cum ne-a descris individul.
  Am un gust amar.

 3. joita lucian 25 iulie 2011 la 18:29 - Raspunde

  NU stiu cata relevanta are unde lucrezi ci mai degraba ce stii sa faci zic si eu ca un necunoscut:)

 4. Bungust 26 iulie 2011 la 23:20 - Raspunde

  Daca nu te-ai coborat la nivelul meu, atunci de ce te-ai pus la masa cu mine si-ai INITIAT o discutie cu mine? E ok. Acum am aflat si eu câtă si de unde vine frustrarea.

  • Robin Molnar 26 iulie 2011 la 23:22 - Raspunde

   OK. Mi-am cerut scuze deja pentru situația creată. Dar deja exagerezi tocând aceeași iarbă. Adică WTF?

   • Bungust 27 iulie 2011 la 22:08 - Raspunde

    A, deci nu vrei sa comunicam? Eu credeam ca fac conversatie utila. Scuze, eu sunt ala hater si rau. 🙂

    • Robin Molnar 27 iulie 2011 la 23:05 - Raspunde

     Băi, deci trollezi. Mi-am cerut scuze pentru situație, dar văd că tu tot insiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.