Barbatul perfect si femeia perfecta!

"A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta. Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana.

Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca, copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile.

Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologic si cei trei au avut un accident. Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?

Bine-nteles ca femeia perfecta. Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista…. si ce sa mai zicem de barbati perfecti…

Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare. Puncte bonus pt. barbati: Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus. Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul. Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie: Femeile nu fac niciodata ce li se spune … "

[Personal, mi se pare o pildă scrisă de vreun puștan misogin și care nu știe ce înseamnă femeile. Farmecul unei femei stă și în independența pe care aceasta trebuie să o aibă. Plus că, să fim serioși, la 18 – 20 de ani nu ai dreptul să fii misogin, întrucât încă nu știi ce înseamnă femeile, că n-ai locuit cu ele suficient de mult.]

6 Comentarii

 1. TNH 10 martie 2010 la 15:09 - Raspunde

  Ştiţi cum triez eu bărbaţii? Mă rog, una dintre metode? Atunci când cunosc drumul mai bine decât el şi ştiu că urmează o groapă sau un obstacol pe care doar cei de-ai casei îl cunosc, îi spun să lase pedala mai uşor. Dacă nu mă bagă în seamă pentru că are impresia că nu are viteză mare şi oricum eu n-am dreptul să-i spun nimic pentru că el e la volan, îl las în pace să ia groapa. Iar o dată viitoare sigur n-o să mai existe. Ahahah! 👿

  • Robin Molnar 10 martie 2010 la 15:42 - Raspunde

   =D Interesantă metodă. Doar că majoritatea or să cadă testul. =D

 2. mary 13 martie 2010 la 13:24 - Raspunde

  Este o absurditate sa credem ca exista oameni perfecti.Tocmai defectele noastre ne fac unici si fermecatori.Perfectiunea este o stare mentala, este o iluzie, un ideal spre care tindem raportandu-ne la o realitate subiectiva.Aceasta idee a perfectiunii este pozitiva omului pentru ca il ajuta sa-si atinga idealurile.Nu exista om perfect ci doar om care tinde sa obtina perfectiunea!Femeea perfectibila exista doar in mintea noastra!Noi ne creem modele de perfectiune si tindem sa le depasim.Totul este o iluzie!

 3. x 25 decembrie 2010 la 16:48 - Raspunde

  frumos zis.ignoram greselile de gramatica 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.