Biffidus Essensis

Putina lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul la ce mananca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie. Iaurturile probiotice – inventia concernelor americane – spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite inainte niciodata in alimentatie. Una din acestee bacterii este specia "Bifidobacterium bifidum". Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale.

Aceste bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri,in stomac sau in gura, in afara de cazul cand omul a facut contact direct cu cele de mai sus. Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci cand sunt ingurgitate pentru a nu perclita flora din intestine, in special din cel subtire. Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa mai le-au si modificat genetic ca sa supravietuisca acidul din stomac. De aici se vede si reavointa si perversitatea celor care le-au destinat pentru consumul inconstient al umanitatii moderne.

Prin intermediul iaurtului "probiotic" folosit ca un cal troian microbilogic aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung in intestinul subtire al omului. Si acest lucru duce automat la tot felul de probleme ulterioare caci prin ele se schimba automat flora naturala care este inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co va creeaza deci un fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pt. sanatate.

Cunoscutul specialsist in technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa, putini stiu inca. La televizor el insa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este intrebat. Nu-i de mirare la cat se castiga cu reclama la iaurturile probiotice de catre posturile de televiziune. Cum sa-ti alungi clientii? Citatul din carte cu privire la acest truc si dauna aduse de consumul de probiotice este aici in limba germana pt. cine stie: http://www.wahrheitssuche.org/probiotische-bakterien.html

"Bacteriile profane de iaurt insa nu au obiceiul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt in stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea pretioasele bacteri (probiotice) se amesteca pe alta cale, ulterior, in iaurtul deja fermentat." (Udo Polmmer)

"Bacterii din fecale, din secretii vaginale sau din bacterii care au fost izolate vreodata la pacienti, bacterii care dupa microbiologul alimentar Prof. Michael Teuber reprezinta noi specii. Bacterii la care lucreaza si tehnologii genetici, care provin din fecale de porc sau din intestine de sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca bacteriile bifide pot fi si patogene, asa cum avertizeaza specialistul elvetian. Unele bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita" (Udo Polmmer)

Deci aceste bacterii nici macar nu pot produce iaurt din lapte ! Ele sunt amestecate in iaurt dupa ce acesta a fermantat.

"Consumul produselor probiotice poate deci sa afecteze flora intestinala. Pentru microbiologi acest lucru nu este o surpriza. La urma urmei nici o bacterie nu are chef sa se lupte cu alti patogeni. Bacteriile se cearta mai degraba cu rudelele lor, care au aceleasi preferinte alimentare la trocul cu mancare. Si intradevar, indicii despre efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. In anul 2000 presa germana scria "iaurturile probiotice pot periclita viata." Cauza acestor scandaluri era un congres medicinal in Birmingham unde imunologul vienez Dr. Wolfgang Graninger isi prezentase rezultatele cercetarilor. Conform acestora, iaurturile probiotice pot duce la persoanele cu sistemul imunitar slabit la boli periculaose ca meningita, penumonie sau septicemie. La acest congers a fost prezentat cazul unui diabetic mai in varsta care a primit de la consumul de probiotcie un abces la ficat si care a putut fi salvat doar prin operatie. Seful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos dupa aceasta intamplare iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile probiotice din lista de ingrediente. Cine vinde cu placere produse care contin bacterii, care atunci cand sunt gasite de specialistii in igiena reprezinta o dovada de contaminare fecala ?" (Udo Polmmer)

Problema si mai mare este ca de la introducerea "proboticelor" concernele au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de iaurturi – indiferent ca este probiotic sau nu – sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul – asa ca este greu de gasit inca un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la facut iaurtul proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.

In Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide. Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale. Mancam caca…fara sa stim, fiindca ii credem orbeste pe cei care facreclama la TV. Asta e.

Pe Google este intre timp extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident ceea ce acum cateva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, insa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat minciuna de la altii.De exemplu mai jos, o firma vinde un produs cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si in iarurturile probiotice de la Danone & Co. In general se stie sau cel putin se stia ca flora vaginala si cea din intestine este complet diferita. Insa in ziua de azi cine mai gandeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste. Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu credeti ? Mai jos, alb pe negru. http://www.iherb.com/renew-life-ultimate-flora-vaginal-support-30-capsules-ice/13115?at=0

Ultimate Flora Vaginal Support Formula contains 50 Billion active probiotic organisms, which are natural residents of the healthy urogenital tract (vagina and urinary tract).

Ultimate Flora Vaginal Support Formula contains 45 billion Lactobacilli and 5 billion Bifidobacteria. Lactobacilli are the most prevalent beneficial bacteria found in the urogenital tract, with lesser numbers of Bifidobacteria. Lactobacilli produce compounds and acids that help to fight the growth of harmful bacteria and yeast.*
 

The urogenital tract is second only to the colon in the number of bacterial residents, and many people experience yeast infections and urinary tract issues when the beneficial bacteria become unbalanced.*

The high concentration of probiotics in Ultimate Flora Vaginal Support Formula is designed to help maintain a healthy balance of vaginal and urinary tract bacteria.

2 Comentarii

 1. ProPowerRomania 08 octombrie 2010 la 07:01 - Raspunde

  Cand esti dus cu pluta esti dus cu pluta si nu mai ai scapare, acesta este mesajul pe care te rog sa il trasnmiti celui care a scris acest mail.

  Daca citea si se documenta mai bine despre tot ce face acea probacterie si despre locul in care se mai gaseste aceasta bacterie (inclusiv in orice lapte matern!!!), ceea ce inseamna ca si EA ori EL a fost “INFESTATA” cu aceasta PRObacterie, care nu degeaba se numeste PRO, ci pentru ca este chiar PRO si nu doar BACTERIE. Lumea a inceput sa se prosteasca tot mai rau pe zi ce trece, si daca nu are despre ce sa scrie, isi gaseste singur, orice numai sa fie bagata in seama, si cum alti inghit orice, fara a judeca sau cerceta, asta inseamna ca acesti spammeri, prosti, inculti si prost educati au tot mai multi clienti. Clienti sunt cei care iau de buna orice info, si o cred cu ardoare, doar pentru ca este de la EI, acesti ei, aceasta divinitate pentru unii, o sa ajunga sa controleze majoritatea planetei in halul acesta, si atunci o sa ne ducem toti de rapa.

  TE ROG IA SI CITESTE AICI CU TOATA ENGLEZA PE CARE O CUNOSTI, SI MAI CITESTE SI TU INAINTE SA DAI CREZARE LA TOT PROSTII LUMII:

  http://en.citizendium.org/wiki/Bifidobacterium_bifidum

  Description and significance
  Bifidobacterium bifidum is included in a subsection of bacteria known as probiotics. These beneficial bacteria occur naturally within the human body and are found most commonly in the gastrointestinal tract.[15] Bifidobacteria have also been detected, although significantly less in quantity, in breast milk, the mouth, and the vagina. While it is accepted that probiotics act opportunistically within the intestine, in effect beating out known pathogenic species, researchers continue to investigate the specific mechanisms by which bifidobacteria act. As a part of the probiotic group of bacteria, bifidobacteria are attributed with a vast array of beneficial physiologic effects. Some of the benefits associated with bifidobacteria include: improved digestion, augmentation of the immune system, efficient production of lactic and acetic acid without producing carbon dioxide, lower serum cholesterol levels, lower incidence of allergies, enhanced calcium absorption, better synthesis of B-complex vitamins, and further promotes anti-tumorgenic effects in cases of colon cancer.[1,9,12,13,15] In addition, bifidobacteria have commonly been utilized in home remedies for diarrhea, vaginitis, yeast infections, as well as irritable bowel syndrome.[15]

  Traducere din Engleză în Română

  Bifidobacterium bifidum este inclusă într-o subsecţiune de bacterii cunoscut sub numele de probiotice. Aceste bacterii benefice apar în mod natural în corpul uman şi se găsesc cel mai frecvent în tractul gastro-intestinal [15]. Bifidobacteria asemenea, au fost depistate, deşi în mod semnificativ mai puţin în cantitate, în laptele matern, gura, şi vagin. Deşi este acceptat faptul că probioticele act oportunist în intestin, în vigoare bate din specii patogene cunoscute, cercetătorii continuă să investigheze mecanismele specifice prin care actul Bifidobacteria. Ca parte a grupului de bacterii probiotice, Bifidobacteria sunt atribuite cu o gamă largă de efecte fiziologice benefice. Unele dintre beneficiile asociate cu Bifidobacteria includ: digestie mai bună, augmentarea sistemului imunitar, producţie eficientă de acid lactic şi acetic fără a produce dioxid de carbon, reduce nivelul colesterolului seric, incidenţă mai mică de alergii, absorbtia de calciu îmbunătăţită, o mai bună sinteză a B-complex vitamine, şi promovează în continuare efecte anti-tumorgenic în cazurile de cancer de colon. [1,9,12,13,15] În plus, Bifidobacteria au fost utilizate în mod obişnuit acasă căi de atac pentru diaree, vaginită, infecţii drojdie de bere, precum şi de intestin iritabil sindrom.

  acuma imi permit sa citez din cele scrise mai jos de aceasta entitate sau fiinta care a scos aceste aberatii:

  "Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. "

  la porcu lui muma-sa, caci in rest e ok, dar ca sa para mai credibil a "uitat" sa specifice ca si in laptele mamar cu care a fost crescuta si ea/el, si muma-sa, si stra-stra-stra-muma-sa…

  "Danone & Co va creeaza deci un fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive "
  vai cat poti sa fi de prost sa scrii asa ceva??????? D:) poate ii creste ei/lui asa ceva in creier. asta este o concluzie trasa din cele de mai sus????? cat poti sa fi de tuta ca sa scrii asa ceva, sa informezi gresit, dar voit masele de oameni!!!

  "De exemplu, o firma vinde un produs cu aceleasi bacterii bifide cu cele din flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si in iarurturile probiotice de la Danone & Co.
  Insa in ziua de azi cine mai gandeste?
  Toata lumea crede.
  Cam orbeste.
  Daca cineva foloseste acelasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu credeti ?"
  WOW cat de tare, uff chiar nu mi-am dat seama de aceasta treaba, ca daca folosesti o chestie pentru stomac si pentru vagin totodata e nasol…
  ia sa vedem ceva: la sfarsitul comentariului apare un link catre:
  "Mai jos, negru pe alb.

  http://www.iherb.com/renew-life-ultimate-flora-vaginal-support-30-capsules-ice/13115?at=0 "
  un medicament pentru refacerea florei vaginale, in care se observa in lista de mai jos ca este inclusa si aceasta bacterie, pe care altii o baga in stomac
  dar hai sa luam si alte "bacterii benefice doar vaginului" din lista aceea si sa vedem ce gasim despre ele:
  Lactobacillus casei (HA 108) 11.75 billion aceasta este o bacterie care in mod normal se gaseste in gura umana si in intestine!!!: http://www.ehow.com/about_5531574_lactobacillus-casei.html
  Lactobacillus plantarum (HA 119) 7.5 billion aceasta este o bacterie care se ia din saliva umana!!!!: http://en.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus_plantarum
  Bifidobacterium bifidum (HA 132) 2.5 billion aceasta este doar o bacterie naravasa…:))

  concluzia mea este ca daca urmezi tratamentul cu medicamentul acela de reinoire a florei vaginale e ca si cum ar face sex oral populatiei globului, caci ce e in gura bagi si acolo jos si viceversa (caci iei pastilele pe cale orala)

  deci spunei protagonistului acestui mesaj ca e prea prost sa isi bata lumea capul cu el/ea.
  si e prea depasit de situatie in era noastra spatiala…

  • Robin Molnar 08 octombrie 2010 la 10:43 - Raspunde

   =D Sincer, după ce am primit mesajul am căutat și eu pe Google și fix pe prima pagină erau și informațiile despre bifidobacterii. Numai că nu-mi stă în fire să jicnesc omul și să spun că era gura plină de rahat. Prefer să-l las în plata lui. Mă rog, atunci eram într-o pasă mai generoasă și mai înțelegătoare. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.