Comunicat important marca Noii Golani


NOI NU VOM PLECA SI NU VOM RENUNTA

În 2006, o mână de oameni  demarau  un proiect ambițios numit NOII GOLANI. De-atunci s-au scurs ani frumoși, cu multe realizări, dar și cu multe dezamăgiri. Ca în orice organism viu, lucrurile au evoluat, oamenii s-au schimbat iar acum sunt necesare modificări mai profunde pentru a putea continua această luptă.

DESCENTRALIZARE

Unul dintre lucrurile de care România sufera cronic este centralizarea excesivă. Românii s-au obișnuit să aștepte indicații din București, fără a realiza că schimbarea vine din fiecare. Nu vom reproduce această eroare. Centrul de conducere al grupului de acțiune Noii Golani se mută, pentru anul 2011, la Sibiu. Sperăm că modelul va fi reușit și-l vom putea aplica și în alte orașe.

BASARABIA PĂMÂNT ROMÂNESC

Evenimentele, istorice am putea spune,  la care am participat, ne-au determinat ca în 2009 și 2010 să fim concentrați aproape exclusiv pe organizarea evenimentelor din cadrul campaniei Basarabia pământ românesc, desconsiderând alte acțiuni care meritau dăruirea noastră. Nu regretăm, Basarabia e visul pentru care considerăm că trebuie să lupte fiecare român. Însă, acum, a sosit vremea ca Noii Golani să facă un pas în spate iar BPR să capete o existență proprie. Email-urile, produsele promoționale și restul lucrurilor de care se ocupau membrii grupului nostru vor fi preluate de către o echipă de coordonare separată,  căreia sperăm să i se alăture cât mai mulți oameni cu spirit românesc. Vom fi aproape de ei, cu vorba și cu fapta. Le urăm și pe această cale succes.

UNIREA FACE PUTEREA

Viitorii ani vor fi foarte dificili în încercarea de a păsta în rândul generațiilor care vin din urmă valori precum patriotismul și implicarea civică. Chiar dacă nu vom renunța la încercarea noastră, pentru a reuși va fi nevoie de voi alături de noi. Deschidem porțile grupului nostru tuturor celor care simt ca noi, din Oradea până în Dorohoi.

Februarie 2011, România

Grupul de acțiune Noii Golani
(Sergiu, Cătălin, Alexandra, Adriana, Ionuț, Adrian, Dan, Gabi, Radu, Alina, George, Andrei, Marian, Georgiana, Mihai, Pavel, Vasile)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.