Faza cu icrele danenze

Ajung aseară acasă cam lihnit de foame, dar n-apuc să mănânc, fiindcă mai aveam câte ceva de făcut. În fine, la un moment dat mă duc spre frigider, iau borcanul cu icre daneze și-mi întind pe o felie de pâine.

No, nu-mi plăceau fiindcă nu erau lipicioase, nu stăteau bine pe pâine și parcă nici gustul nu era tocmai cum trebuie. În fine, mă iau un pic la povești cu Mihai Todor și până la urmă mă îndur să le și gătesc. Icrele. Că erau crude.

6 Comentarii

  1. Mihai Todor 10 noiembrie 2010 la 12:00 - Raspunde

    No, cum or iesit bre? Ti-a placut reteta?

    • Robin Molnar 10 noiembrie 2010 la 21:25 - Raspunde

      =D Au fost mai bune reci. =D

      • Mihai Todor 10 noiembrie 2010 la 22:29 - Raspunde

        Da’ mi se pare și normal. Reci se servesc…

        • Robin Molnar 10 noiembrie 2010 la 22:38 - Raspunde

          =D Eu le-am mâncat și crude și calde… =D

          • Molnar Bianca Andreea 11 noiembrie 2010 la 09:21 -

            bleah! mie nu imi plac! XD

          • Robin Molnar 11 noiembrie 2010 la 21:54 -

            =D Cu atât mai bine, că-mi rămân mie mai multe. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.