Mesaj important pentru toţi utilizatorii portalului EURES

Stimaţi utilizatori ai portalului EURES,

Vă informăm, cu părere de rău, că lansarea noii versiuni a portalului EURES – EURES 2.0 – nu a putut avea loc. În ultimele zile ne-am străduit şi am făcut tot posibilul să ducem la bun sfârşit lansarea versiunii EURES 2.0, însă, din cauza unor probleme tehnice care nu au fost încă rezolvate, deschiderea noului portal EURES a fost din nou amânată.

Ce se va întâmpla acum?

Începând de astăzi, vechiul portal EURES va fi din nou disponibil, cu toate funcţionalităţile sale. Toate informaţiile au fost transferate înapoi pe vechiul portal, inclusiv CV-urile şi alte date ale utilizatorilor. Acum aveţi din nou acces la contul „My EURES”, la fel ca înainte. Dacă doriţi, puteţi să modificaţi sau să adăugaţi orice fel de informaţii în contul „My EURES”.

Aveţi întrebări?

Dacă întâmpinaţi probleme sau aveţi alte întrebări, vă rugăm să contactaţi serviciul de asistenţă/ centrul de contact folosind toate canalele indicate pe pagina „Contact” a portalului EURES.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create. În momentul de faţă încercăm încă să identificăm cauzele principale şi ne concentrăm eforturile pentru găsirea unei soluţii rapide. Cu toate acestea, nu dorim să grăbim lansarea noii versiuni şi, din păcate, nu vă putem da o dată exactă de lansare. Vă vom ţine la curent cu evoluţia noii versiuni a portalului EURES.

Vă rugăm să acceptaţi încă o dată scuzele noastre.

Echipa portalului EURES

 

Eh, se întâmplă și la case mai mari. EURES este portalul european pentru mobilitatea forței de muncă. Chestie este că mie mi-a plăcut mult formularea politicoasă și respectuoasă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.