STERGETI GARDA DE FIER MAGHIARA !

TREZITI-VA GUVERNANTI ROMANI!

DESFIINTATI GARDA DE FIER MAGHIARA DIN ROMANIA!

TRANSILVANIA ESTE ROMANEASCA DE MILENII!

Nerusinarea lui Viktor Orban,

In data de 19 Septembrie 2007, un prieten din Oradea, care cunoaste foarte bine limba maghiara si pe care o vorbeste curent, si-a condus un prieten american la Aeroportul din Budapesta, acesta plecand spre casa, in America. Nu mica i-a fost mirarea cand in centrul Budapestei a vazut ca se desfasura un miting la care participau peste 1.000 de persoane, dotate cu pancarte si lozinci imense, pe care se putea citi: “Abolirea Tratatului de la Trianon si refacerea granitelor Ungariei Mari” si “Ardealul este pamint stramosesc, iar valahii sint invadatori”. La inceput am apreciat ca acesti iredentisti “latra” mult si au inceput sa nu mai fie luati in seama nici de Uniunea Europeana.
 
Dar aprecierea initiala mi-a fost schimbata de o informatie primita in luna Ianuarie 2008, care se referea la Viktor Orban, reliefandu-se ca acesta vine foarte des in Romania si ca la granita face scandal cind i se cere actul de identitate, spunand: “Eu nu am voie sa-mi vizitez pamintul stramosesc?”. Cata nerusinare si fanatism la acest iredentist, dar nimeni nu zice nimic! Deplasarile le face in judetele Covasna, Harghita si Mures, unde urmareste sa-i organizeze pe iredentistii unguri din Romania dupa principiul celor din Ungaria. In luna Noiembrie 2007, Viktor Orban a selectat, din rindul celor mai fanatici iredentisti, 600 de persoane, pe care le-a inarmat si organizat pe principii de comando, acestea urmand sa actioneze la comanda lui.
 
Un fel de Garda de Fier legionara din Romania anilor ’30. De asemenea, tot din randul iredentistilor s-a desprins o aripa intitulata “Cei mai buni unguri”. Scopul declarat al acestor grupari este de a prelua, prin forta, guvernarea tarii si de a reface granitele vechi ale “Ungariei Mari”. Iata de unde provine “samanta” de inspiratie si curaj a lui Marko Bela si a lui Gyorgy Frunda cu privire la autonomia teritoriala ungureasca in Romania. Problemele descrise mai sus privesc Siguranta Nationala a Romaniei si ar fi fost normal sa le aduc la cunostinta Serviciului Roman de Informatii, numai ca acesta nu are nevoie de informatii de la fostii profesionisti din fosta Securitate, pe care ii evita premeditat, pierzind un sprijin substantial. Solicitati in Parlament o interpelare a sefilor SRI.
 
Acestia sa arate cu ce se ocupa Viktor Orban in deplasarile pe care le face in judetele Covasna, Harghita si Mures, precum si in ce fel Viktor Orban vrea sa-i mobilizeze pe iredentistii unguri din Romania.

Cu stima si respect,

Stelian Ungureanu”

 
Acest text a fost preluat de pe grupul de discutii Pro-Unire de pe Yahoo Groups. Singurele modificari aduse textului sunt cele referitoare la diacritice.
 

15 Comentarii

 1. kosmin 15 februarie 2008 la 15:48 - Raspunde

  Daca situatia din Kosovo se agraveaza, ne putem astepta si in Romania la treburi grave.

 2. Robin Molnar 15 februarie 2008 la 15:53 - Raspunde

  Daca am avea un guvern imbecil asa ar fi. Dar nu cred. Suntem prea multi.

 3. puiu 15 februarie 2008 la 19:25 - Raspunde

  @Kosmin – Kosovo nu e in UE si stim foarte bine ca in cadrul Uniunii mai sunt grupari ce militeaza pentru segregare.ETA,IRA si or mai fi.Rezultatul? Zgomotul produs de balacitul unei gaini in apa calduta 😉

 4. Robin Molnar 15 februarie 2008 la 19:32 - Raspunde

  @Puiu

  Asa este.

 5. kosmin 17 februarie 2008 la 15:32 - Raspunde

  Daca nu te superi, am pus un link catre acest articol, la mine intr-un post. Nu am scris nimic din articol, ci numai fac trimitere la el.Poti sa il vezi si sa imi zic daca este ok . B)

 6. Robin Molnar 17 februarie 2008 la 15:35 - Raspunde

  [quote=kosmin]Daca nu te superi, am pus un link catre acest articol, la mine intr-un post. Nu am scris nimic din articol, ci numai fac trimitere la el.Poti sa il vezi si sa imi zic daca este ok . B)[/quote]
  N-am de ce sa ma supar. Doar si eu l-am preluat.

 7. romica 18 februarie 2008 la 09:28 - Raspunde

  Salut, te-ar interesa un schimb de link-uri?

 8. Robin Molnar 18 februarie 2008 la 10:16 - Raspunde

  [quote=romica]Salut, te-ar interesa un schimb de link-uri?[/quote]:D Granted! 😀

 9. nick 22 septembrie 2009 la 18:04 - Raspunde

  asta se stie ca in harghita si covasna se antreneaza trupe paramilitare maghiare. deranjul oricarui ROMAN este ca si guvernantii stiu de acest lucru si nu se iau masuri, sau poate, s-au dat destul de multe spagi?? SRI-ul de ce doarme?? nimeni nu ia nici o masura, nimeni nu mai respecta Constitutia, cartea Sfanta a poporului roman. de ce?

  • Robin Molnar 22 septembrie 2009 la 19:25 - Raspunde

   :s Pentru că nu vrem să devenim un fel de Irlanda de Nord. :s

  • Gurgu Costicá 25 septembrie 2009 la 17:57 - Raspunde

   :angry: Parerea mea suna in felul urmátor;Nimeni din din cetateni cari fac declaratii despre ardeal,maghiari nu au dreptate ,fiind ca nu cunosc istoria tari.Pentru a cunaste istoria trebuie sa mergeti la ITALIA unde sint pastrate toate actele despre,rázboaiele,tratatele secrete,date reale despre ARDEAL,MOLDOVA etc.De fapt actele cari se aflá la ITALIA VATICAN puteti sa verificati si la noi.Sint bine pázite sub 9 lacát.Populatia incá nu are acces sá studieze acele acte FOARTE interesante.Veti vedea in curánd in noul stat EU cártile din biblioteca Dvs. nu sint reale si din acest motiv veti arunca la gunoi.

   • TNH 25 septembrie 2009 la 18:10 - Raspunde

    Ioi, săracu\’ de tine, ţi-o rămas tastatura setată pe maghiară? 😀 Şi nu mă refer la diacriticele cu accent…
    Mei, de-ar fi toţi ungurii ca tine, m-aş da cu capul de pereţi. :whistle:

    • Robin Molnar 25 septembrie 2009 la 20:16 - Raspunde

     😆 Naţional socialismul are şi efecte secundare. 😆

 10. sebi 15 decembrie 2009 la 17:20 - Raspunde

  as vrea sa ajungem undeva in trecut si as vrea sa vad la o discutie fata in fata un patriot ca generalul antonescu si pseudo romymul vyctor orbam

  • Robin Molnar 15 decembrie 2009 la 17:21 - Raspunde

   😆 N-o să se întâmple. Oricum, numele său corect este Victor Orban. 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.