Osteria del Buon Vino

  • Și, deci, cu cine mă mai văd
  • Mă simt ușor #vip la #Osteria del buon #vino
  • Vitello Tonnato c-un vin roșu din #piemonte
  • Casoncelli alla Bresciana trase în unt. #Brescia #Cluj

Pentru că alaltăieri mi-am luat o jumătate de zi liberă, din care am mai avut și vreo două ceasuri libere, m-am dus la Osteria del Buon Vino, la o degustare de vin și a noilor preparate și, pentru că am primit mai multe întrebări despre această experiență, semn că interes există, mi-e mai ușor să scriu aici:

  1. Meniul s-a schimbat destul de mult, pentru că cei doi bucătari s-au dus la specializare în Italia. Cum ar veni, nu mai este sandvișul avocatului sau al procurorului, dar acum se găsesc și mâncăruri cu mult mai fine.
  2. Cea mai bună chestie pe care am mâcat-o vreodată, și am mâncat multe chestii bune, de aia sunt ușor balenoid, este Vitello Tonnato, mușchi de vițel cu sos de ton și anșoa…
  3. Vinul roșu servit cu Vitello Tonnato a fost grozav.
  4. Casoncelli alla Brescia, niște paste speciale făcute manual și trase prin unt, au fost ceva deosebit. Mie îmi plac pastele, ami ales cu diverse brânzeturi, iar acestea au fost cu mult peste media a ceea ce am mâncat până acum.
  5. Personal, în fiecare zi aș mânca supă cremă de vin și hamburgher.

M-aș mai duce? Desigur. Mai ales că n-a fost nimic să nu-mi placă, nici ca meniu, nici ca băutură, nici acum, nici când am fost c-o altă ocazie și mi-ar plăcea, când îmi vin prietenii prin Cluj, să-i duc acolo, pentru o seară de neuitat.

Deci, recomand cu drag.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.