“Biblioteca” Enomat

Enomat este un sistem care permite băutorilor de vinuri să deguste, contra unei sume modice, diverse sortimente de vinuri. Adică, pentru mine, cel puțin, e ca un fel de legitimație de "bibliotecă" ce îți permite să "citești" niște pasaje de 20 de mililitri  din diverse "cărți" și să te mulțumești cu câte un "citat" din diverse "opere", de la "romane" la "nuvele".

Fiindcă sunt pasionat de "lecturi" alese, zise și diode cu anod de plută, ocazional mai "citesc" și eu câte un "volum", că deh, face bine la spirit. Și, dacă aș avea legitimația aia de "bibliotecă", mi-aș lărgi orizonturile culturale și poate aș reuși să găsesc și niște "autori" noi, că parcă nu m-aș limita la doar anumite "lecturi". Oricum, personal nu am găsit "autori" din Chile sau Africa de Sud care să fie pe gustul meu, dar no, poate voi aveți mai mult noroc.

Momentan sunt încă la stadiul de opere clasice sau învechite, în general romane tomnatice, siropoase și scrise târziu, dar nu sunt chiar un pretențios. Pur și simplu sunt documentat pentru această probă de SuperBlog.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.