Campionatul național de grătar Golden Brau

Campionatul național de grătar Golden Brau, faza pe Cluj, se va ține în acest weekend la Cluj. Or, întrucât grătarul este un sport național, cred că este bine să învățăm cum se face grătarul în mod civilizat, unde anume se face și, mai mult, cred că este bine să aflăm și cum să diversificăm meniul.

Nu e ca și cum n-am putea, cu puțină imaginație, face aripioare de pui picante la grătar cu cartofi dulci sau diverse alte asemenea bunătăți ce depășesc sfera micilor, cefei la grătar și a banalelor frigărui.

Voi, dacă ar trebui să gătiți ceva deosebit pentru grătar, ce ați prepara?

2 Comentarii

  1. joita lucian 03 iulie 2012 la 09:02 - Raspunde

    Eu ..am ramas cu pa in gura…desi frate-mio este nutritionist si zice ca gratarul de fapt carnea la gratar cica nu ar fi asa de sanatoasa pe cat credem noi ..ba din contra…desi o scaricica condimentata …m-ar unge la suflet!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.