Cum ascultă muzică un tocilar

Cum ascultă muzică un tocilar versus cum ascultă muzică un om normal, exemplu practic.

Deci un om normal ascultă muzică prin simpla conectare a căștilor la player (în acest caz un iPod), pe când un tocilar își conectează un tuner FM (Kensington Pico) la player și ascultă muzică în radio-ul telefonului, în acest caz un telefon Allview L2 FIT, cel căruia i-am făcut și review.

Avantajele montajului de mai sus sunt următoarele:

 • Atunci când vă sună telefonul, muzica este oprită automat. În felul acesta nu veți mai rata niciun telefon important atunci când ascultați muzică. Și nici nu trebuie să vă scotociți prin buzunare pe după telefon.
 • Aveți player cu telecomandă, în sensul că puteți ține playerul cu tunerul în mână (ele formează, oricum, un singur sistem fizic), fără să vă mai jeneze vreun cablu.
 • Sistemul muzical încape în locurile speciale de la echipamentele sportive, astfel încât să puteți asculta muzică sau vorbi la telefon și în timp ce faceți jogging, ciclism sau tiroliană.

Nivele următoare de tocilăreală ar fi:

 1. Hacker gremlin: iPod + Kensington Pico + telefon cu radio (în acest caz Allview L2 FIT) + handsfree bluetooth;
 2. Hacker master gremlin: iPod +Kensington Pico + telefon cu radio (în acest caz Allview L2 FIT) + 2 x handsfree bluetooth (handsfree stereo);
 3. Hacker wood elf: iPod +Kensington Pico+ telefon cu radio  și ieșire USB + căști WiFi pe USB;
 4. Hacker grand elf: iPod +Kensington Pico+ telefon cu radio  și ieșire USB + căști WiFi pe USB;
 5. Hacker behemoth: iPod +Kensington Pico+ telefon cu radio și WiFi + căști pe WiFi (fără niciun USB)

Astfel, pentru a trece la nivelul superior, puteți încerca noul (!) smartphome Allview F2 Crony, cu touchscreen, dual-SIM, internet, socializare, cameră foto de 3.2 Mp și încă multe altele.

Cu acest articol particip la concursul organizat de Blogatu, iar nivelele hackerilor sunt după denumirile unor animale mitologice, întâlnite printre altele și în jocul Heroes III.

4 Comentarii

 1. Mihai Todor 06 august 2011 la 16:13 - Raspunde

  My 2 cents: nu cred că merită să sacrifici calitatea sunetului doar pentru a fi mai ciumeg decât prevede legea. Una e să asculți muzică direct de la o sculă dedicată pentru așa ceva și alta e să deteriorezi sunetul transmițându-l prin radio și apoi să îl asculți prin niște căști amărâte de hands-free, care au fost proiectate pentru convorbiri telefonice, nu pentru ascultat muzică 😉

  • Robin Molnar 06 august 2011 la 16:19 - Raspunde

   Sunt și hands free-uri care au sunet de calitate. Sigur, nu la 50 de lei casca. 😛

 2. chris94 16 septembrie 2011 la 01:58 - Raspunde

  castile mele de nokia x6 redau o calitate a sunetului incredibila pana si basii iti zguduie creierul(intr-un mod placut :)))… deci daca vrei calitate ia-ti x6 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.