Fallout 3 – The Red Square Marathon

Fallout 3 – The Red Square Marathon este continuarea imaginară a DLC-ului numit Mothershp Zeta al celebrului Fallout 3. Treaba merge cam așa: după ce le umfli botul extratereștrilor ălora (nici nu e prea greu, să sunt de tale mică și lipsiți de imaginație) poți să redirecționezi teleoprtoarele de pe navă înspre orice zonă vrei tu.

Bine, pentru asta trebuie să repari niște sonde (beacon) pe care să le expdiezi unde vrei tu, pentru că ele permit teleportarea. Normal, tu ai vrea să mergi în Groenlanda să te bronzezi și să joci volei pe plajă cu niște eschimoase, dar no, ghinion. Careva a trimis o nukă (de la nuke, în engleză) fix peste Megaton.

Vestea bună este că bomba aia atomică n-a explodat. Vestea nașpa este că, din infinitatea caselor din orașul ăla, ghici pe a cui a dărâmat-o… Și no, la auzul veștii că valetul tău Mr. Handy a devenit brusc exterem de plat (așa e cu roboții, mai dau eroare din când în când), dai o fugă până acasă să vezi despre ce este vorba. Și vezi. Și te crucești când vezi scrisul de pe focos: "Новый Советский Союз" (sau Noua Uniune Sovietică).

Și mai evident este că îți sar toți în cap să mergi și să-i zăpăcești un pic pe ăia care au mijloacele și voința necesară să facă de-astea. Și nu poți să-i refuzi politicos, spunând că te doare burta, așa că nu ratezi ocazia să te plimbi prin deșertul siberian sau să pescuiești pe lacul Ural (după foștii munți cu același nume), în, mai nou, portul Ecaterinburg sau să te plimbi prin diverse cătune cu nume celebre, despre care nu-ți amintești pe unde prin Muzeul de Istorie ai citit, cătune cu nume precum Moscova, Sankt Petersburg sau chiar Vladivostoc.

Ce poate fi mai relaxat, pentru un killer de profesie, decât să te plimbi cu trenul prin țara roșie, vânat doar de bursuci giganți, cerbi carnivori sau urși semi-polari de deșert, cu două capete și 84 de canini? Asta ca bonus la hoardele de chinezi și ruși ce s-au contopit într-o populație ce trăiește ca-n fostul vest sălbatic (despre care iarăși ai citit pe undeva), în cel mai nou deștert al planetei. Mă rog, ce a mai rămas din ea.

Apropo, știi ce scrie pe geaca ta, pe spate? Kamikaze. Hai să mai bem o Nuka Cola, că Sake nu mai avem.

Cam asta mi-ar palce să mă joc pe un ASUS G51, că are inclusiv ochelari din ăia ciumegi, de vezi 3D. Printre multe altele, desigur. Asta ca să îmi văd victimele mai bine! Și, da, desigur, acest articol imaginar este scris pentru SuperBlog 2009, că ei au așa probe interesante!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.