Gerovital H3 Men

  • Astăzi @farmec a lansat gama de produse #Gerovital H3 pentru bărbați. Beton.#gh3men
  • Din experiența vânătorului cu început de chelie Șamponul Gerovital Plant de la @farmec te ajută!
  • Apropo de @farmec și lansarea gamei #gh3men #gerovital H3 Men, șamponul lor mă ajută să nu-mi mai lățesc chelia...

Știu că este reclamă, dar știu că este pe merit, se și vede din poza șamponului că este început și folosit, nu doar ca obiect fotografic, ci ca produs de utilizare reală, personală.

Practic, articolul acesta dospește în mine de ceva vreme și vreau să spun că deși am chelie, am reușit să opresc extinderea acesteia. Și pentru asta am folosit trei produse:

  1. Revalid, 42 de lei de la o farmacie din Petroșani, un produs foarte bun, dar foarte intens, dă prea multe “coșuri” pe pielea scalpului;
  2. Șamponul anti-cădere a părului de la Farmec, cel din foto, vreo 12 lei, efect mediu, dă câteva “coșuri” pe pielea capului;
  3. Alpecin C1, de la o farmacie din Cluj, 24 de lei, efect mediu, incomod la spălare fiindcă dă o senzație intensă ca o arsură ușoară, generând câteva “coșuri”.

Ce înseamnă coșuri? Păi “coșurile” apar, din ce am citit pe internet, acolo unde crește firul de păr.

Ce recomand? Păi, în funcție de “dimensiunea necesității”, de la intens (Alpecin), la normal (Farmec), trecând prin soluția extremă (Revalid), dar astea merg doar pentru mine, pentru părul meu, pe pielea mea.

Pe de altă parte, folosesc o gamă largă de produse Farmec (after shave-ul Tarr, pastă de dinți, creme, spray-ul de protecție UV, creme etc) și cred că în orice moment am prin casă cel puțin cinci produse de la ei.

În fine, de asta și scriu acest articol, pentru că astăzi Farmec a lansat gama de produse Gerovital H3 Men, pentru bărbați (după cum spune și numele), ceea ce mă bucură nespus. Că mi-era cam așa, să mă dau cu cremele Gheruței…

1 Commentariu

  1. Ionut 08 septembrie 2014 la 14:47 - Raspunde

    Si eu folosesc foarte multe produse de la Farmec, sunt bune si imi plac. Recent am scapat de acnee si am folosit o crema de la ei si am scapat de urme, inca o folosesc. Am multe produse prin saltar, creme, pasta de dinti si multe altele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.