Invitație la bere Ursus nefiltrată

Să mă inviți pe mine la bere nefiltrată e ca și cum ai invita ursul să-și dea cu părerea despre cât de coaptă e zmeura sau despre cât de dulce este mierea. Mă rog, pe acolo.

Asta pentru că, evident, îmi place berea nefiltrată. De exemplu, m-am făcut muci matol pastă bucurat de Timișoreana nefiltrată și a fost super bună. Așa că am mari așteptări și de la Ursus, de unde beau bere neagră. În fine, ce să mai tot vă fac poftă atâta, iată invitația:

Invitație la degustat bere Ursus nefiltrată, în Cluj

Invitație la degustat bere Ursus nefiltrată, în Cluj

No, s-avem poftă!

6 Comentarii

  1. Tipu' cu RCA Ieftin 2011 13 aprilie 2011 la 15:20 - Raspunde

    Vezi poate la asta iti gasesti cuvintele sa o descrii :)) Dar sa fie la fel de buna, in draci.

    • Robin Molnar 14 aprilie 2011 la 09:19 - Raspunde

      =)) Depinde de cât de mult mă „afund” în „lectură”.

  2. Jonathan 13 aprilie 2011 la 23:27 - Raspunde

    Berea nefiltrata prinde tot mai bine, parca la noi a inceput cu Holsten

  3. cipoc 14 aprilie 2011 la 01:16 - Raspunde

    eu zic sa mananci bine inainte si spor la degustat:)

    • Robin Molnar 14 aprilie 2011 la 09:24 - Raspunde

      Normal, ca să protejez ficatul, ar trebui să-mi fac ceva gras. prefer să nu, așa că o să-mi fac o tonă de legume la grătar, că dacă va fi ficatul sub asediul alcoolului, măcar să nu fie cucerit. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.