Jucării pentru bărbați

Da, și bărbații se joacă, și nu mă refer la jucării erotice, ci la diverse jucării cu telecomandă (sau nu). Adică, no, este un copil în orice bărbat, așa că și bărbații se joacă. Desigur, jucăriile sunt un pic mai serioase, în sensul că sunt mult mai sofisticate.

Gama este variată, de la mașinuțe la elicoptere cu telecomandă (da, zboară), pentru orice bărbat și pentru orice buzunar. Personal, mie îmi plac elicopterele, dar nu am, cel puțin momentan, îndemânarea necesară să nu le lovesc de mobilă și pereți. Dar, no, se învață. Oricum, cu astfel de jucării distracția este maximă, garantat. De ce să mint?

Bine, altora le plac mașinuțele cu telecomandă, tancurile sau, de ce nu, submarinele cu telecomandă (aici s-ar materializa la propriu expresia "să-mi sperie peștii" ) dar, oricum, cred că astfel de jucării sunt cadourile ideale pentru răsfățul domnilor.

De când eram mic mi-am dorit un elicopter cu telecomandă (să mor de nu-mi iau) sau un avion cu telecomandă, fiindcă eram doar un puștan când l-am văzut pe un copil "pilotând" un avion cu telecomandă  în parc (pe vremea aceea erau scumpe rău de tot) și am rămas cu sechele, așa de frumos zbura. Noi, sincer, ne uitam cu jind la jucăria copilului, cam ca la urs. No, unele chestii nu se vindecă niciodată.

Și, pentru că avem și domni pe aici, trebuie să întreb cam cu ce s-ar juca. Asta nu înseamnă că fetele nu s-ar juca cu așa ceva, dar sunt mai rare.

6 Comentarii

 1. Mihai Todor 16 iunie 2010 la 16:20 - Raspunde

  Mie cel mai mult îmi place să le fac bucățele ca să văd cum sunt construite și apoi să le pun la loc (în 99% din cazuri, după ce le montez la loc, sunt iar funcționale 🙂 )
  Dacă tot ai o pasiune pentru avionașe teleghidate, uite [url=http://www.youtube.com/user/hash8484]aici[/url] un amic de-al meu care e pasionat de așa ceva. Are acasă câteva cu motoare termice 😀 Printre primele clipuri urcate de el este unul în care a atașat unui planor cu motor electric (unul din primele lui avioane) un aparat foto compact cu care a filmat Casa Poporului din aer 😀

 2. Trodat 16 iunie 2010 la 18:47 - Raspunde

  am un prieten pasionat de mini elicoptere, avioane etc din pacate joaca lui este extrem de scumpa cel putin pentru Romania

  • Robin Molnar 16 iunie 2010 la 21:12 - Raspunde

   =D Cred și eu. De aceea mă mulțumesc și cu cele de amatori. =D

 3. ciresica 16 iunie 2010 la 20:03 - Raspunde

  eu am avut tanc si ferrari cu telecomanda. da!!!! nu ma jucam cu papusi ca mi se pareau prea \”girlish\”[nu stiu daca exista cuvantul asta] cat de noile jucarii…mi se par cam penibili barbatii care sunt cat dulapurile si se joaca cu dracoveniile alea…parerea mea

  • Robin Molnar 16 iunie 2010 la 21:13 - Raspunde

   =D Măcar știi de la ce ți se trage. Evident, glumesc. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.