N-a fost să fie Redd’s de afine*

Aseară am participat la evenimentul de lansare a berii Redd’s de afine* merișoare, eveniment care a avut loc și în Piața Unirii din Cluj Napoca și în mai multe alte orașe mari din țară. A fost destul de interesant, cu atât mai mult cu cât nu pot spune că mi-a plăcut în mod deosebit cum au dansat oamenii, deși fotografiile spun altceva.

Mi se pare, după cum spuneam, interesant faptul că oamenii aveau o tehnică bunicică și sunt foarte surprins, ca să nu spun perplex, că n-am remarcat-o decât în fotografii. În schimb, muzica a fost OK iar despre berea Redd’s de afine* merișoare nu pot spune nimic, întrucât o încurcătură a făcut ca la Cluj Napoca să fim serviți cu bere Redd’s de lămâie. Deși mi-ar fi plăcut foarte, foarte mult să degust berea Redd’s de afine* merișoare.

Asta este, după cum spuneam, n-a fost să fie, așa că măcar fotografiile sper să vă placă.

* Dintr-o pardonabilă eroare, am scris că era de afine în loc de merișoare. Ce-i drept, niciodată n-am putut învăța denumirile fructelor în engleză. Desigur, dacă mă întrebați particule elementare, metale și alți termeni de specialitate, îi știu. Dintr-un motiv obscur, totuși, nu pot învăța chestii de-astea de se învață la grădiniță. Iertați-mă!

2 Comentarii

  1. Moga Florin 17 iunie 2012 la 18:49 - Raspunde

    Am încercat eu astăzi. Nu e rea deloc, plus ca la 30 şi ceva de grade merge perfect!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.