18 Comentarii

 1. Mihai Todor 29 mai 2008 la 23:10 - Raspunde

  Beton… Ce v-ati face fara ele? Chiar nu pricep cum de sunt rentabile din moment ce sunt asa de multe. Probabil vor ajunge toate ca si Profi: un jeg de magazin. Prefer non-stop-ul de langa blocul meu decat mizeriile astea cand dau pe acasa.

  • Robin Molnar 30 mai 2008 la 17:11 - Raspunde

   Sunt rentabile pentru că sunt construite pe banii ăşora de vor să vândă produse în respectiva reţe de magazine. Aşa că, dacă e moca, de ce nu?

   Şi mai e o chestie: tot noi plătim asta, ca vitele!

 2. Henry Laitys 12 martie 2009 la 06:19 - Raspunde

  Stimata conducerea PenyMarket Petrosani in Romania
  Ma numesc Henry Laitys,am vizitate PenyMarket Petrosani in March 11 2009 at 12:30Am,eu cumparat citeva produse,alte doua person cumparat produse alaturi di minea,,,,,,,,La casa am platit produse,dupa plata eu am foste PERCHEZITIONATA DE CATREA CASEERA,PERCHEZITIA IN POSATA CU DOCUMENT.

  Noi sumnem cetateni Americani,noi nu venim din ASmerica se furam produse la PenyMarket in Petrosani Romania.

  Prezent inscrise va fie postat la American Embassy in Bucharest Romania,incluse in tursm insprea Romania,in atentiona American Cityzen to are precautie in cumpara produs de la PenyMarket,ii Perchezitia similer lagar aushvitz persecution.

  ut sincerytatea, Henry "victima perKezitat PenyPetrosani in Romania

  • Robin Molnar 12 martie 2009 la 06:26 - Raspunde

   Dear Henry,

   This is most regrettable. Please feel free to contact me via the Contact form available on my blog, in English. I will make sure that people find out about your story. If you decide to contact me I will forward your message to Penny Market management.

   Best regards,
   Robin

 3. adrian 26 mai 2009 la 10:32 - Raspunde

  d-lor\’si angajatii sant umiliti si batjocuriti.ar trebui sa lasati cumparaturile la casa in momentul cind va simtiti umiliti.sa va returneze banii si sa-si cumpere ei marfa.sa-si monteze camere ,detectoare si paznici dar astea costa.se stie cat de avari sant dupa profituri patronii de hipermarketuri…

  • Robin Molnar 26 mai 2009 la 10:37 - Raspunde

   😆 M-am gândit şi eu la treaba asta şi poate am să o pun în practică. 😆

 4. Anonim 04 septembrie 2009 la 08:51 - Raspunde

  😛 dear Henry are you black??[color=fuchsia][/color][b][/b]if you are that explains everything… :whistle: i\’AM JUST SAYING THAT WE (tiganii, romii= gipsies keep on facing the same narowminded in Romania.

 5. Mihai Todor 04 septembrie 2009 la 09:39 - Raspunde

  @Robin: Uite mă ce se întâmplă dacă se găsesc nişte [url=http://bucurenci.ro/2009/08/nunca-mas/]unii[/url] mai \”deştepţi\” să zică de bine de ei… Deci, \”this explains everything\” şi văd că [url=http://www.realitatea.net/imnul-secuilor–sa-ajungem—–pe-stravechiul-pamant-secuiesc–sa-traim-fericiti-intr-o-patrie-libera_605067.html]nu-s singurii care se consideră mai \”speciali\”[/url].

  • Robin Molnar 04 septembrie 2009 la 12:05 - Raspunde

   😆 Haide bă că dacă şi animalele au drepturi înseamnă că şi ungurii pot avea. 😆 [Mă cheamă Molnar.]

   • Mihai Todor 04 septembrie 2009 la 12:36 - Raspunde

    Da bre, da\’ pe tine nu te-am auzit spunând că vrei să fii autonom şi independent 😆 (probabil ştii bancu\’)

    • Robin Molnar 04 septembrie 2009 la 12:56 - Raspunde

     😆 Nici nu o să mă auzi, doar sunt un om cu capul pe umeri. 😆

 6. Coafuri Nunta 18 septembrie 2009 la 18:58 - Raspunde

  Tin minte ca la inceputul anilor 90 erau la mare cautare pungile de Penny si de Lidl aduse din Germania. Daca aveai asa o punga inseamna ca esti sigur muncit pe acolo. Si in anii aia asta insemna mult.

  • Robin Molnar 18 septembrie 2009 la 20:56 - Raspunde

   😆 E n-am văzut acele pungi, ceea ce mi se pare interesant. Eu pe ce lume trăiesc? 😆

   • moro 09 decembrie 2009 la 13:23 - Raspunde

    :angry: sal
    o treaba asemanatoare am patt-o si eu dar de data aceasta in profi…de c..at pt ca nu ma acumparat nimic,iar la iesirea din magazin paznici de acolo au tabarat pe mine si au in ceput sa ma controleze…binenteles ca i-am impisn si i-am luat la p..a desi lor li se parea cva normal..ma mai si ameninta ca chiama politia…ceea ce i-am si rugat sa o faca….dupa cateva injuraturi m-au dat afara din magazin…imi vene sa le sparg geamurile……..

    • Robin Molnar 09 decembrie 2009 la 20:02 - Raspunde

     😆 Îți spun eu că e de la karma. Eu intram cu ghiozdanul în cărucior și nu-mi avea nimeni treaba! 😆

 7. POSTU OCTAVIAN 09 iulie 2010 la 16:42 - Raspunde

  MA NUMESC POSTU OCTAVIAN ASTAZI 09.IULIE.2010 ORA APROXIMATIV 16SI 15 MINUTE MA AFLAM IN FAIMOSUL MAGAZIN PENI…DIN VASLUI CU SOTIA SI LA IESIRE SURPRIZA ….DUPA CE AI IMPRESIA VADITA DE A FI URMARIT CA SI POTENTIAL HOT LA CASA DE MARCAT O MARE SURPIZA DESCHIDETI GEANTA VA ROG….AM INTREBAT DE CE? SI MI SA RASPUNS CU NONSALANTA CA ASA ESTE PROCEDURA …..ADICA IN ACEST MAGAZIN DACA INTRI INSEAMNBA CA ESTI POTENTIAL HOT….PERCHEZITIE CU MAI SPUNEA UN DOMN CEVA MAI DEVREME…BATAE DE JOC…PROMIT SA FAC ACESTA RECLAMA CIT DE INTENS VOI PUTEA ORIUNDE MA VOI AFLA…O MIZRIE DE MAGAZIN….IN CONCLUZIE VA SFATUIESC SA NU MERGETI IN ACEST MAGAZIN DACA VRETI SA NU FITI CONSIDERAT UN MARE HOT!

  • Robin Molnar 09 iulie 2010 la 22:35 - Raspunde

   =D Nu e nevoie să scrii cu CAPS LOCK (litere MARI). =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.