Tastatura laptop-ului: să o pun la loc?

tastatura laptop

Am ajuns serios să-mi pun problema frecvenței cu care schimb tastaturile. Am pe-acasă un laptop Asus EEE PC 901, primul model, fără tastatură, luat pentru un scop anume, și mă gândesc să-i pun la loc tastatura laptop-ului.

Când l-am cumpărat, second hand, eram prin Bărăgan, nu știu dacă v-am povestit, m-am întâlnit cu omul în parcarea unui magazin Kaufland, m-am uitat cum l-a pornit, l-am plătit și, când să plec, vânzătorul îmi spune:

– Se vede că nu sunteți de prin partea locului.

Dar divaghez, laptopul este funcțional și mă gândesc să-l fac să fie și complet, să fie toate în ordine cu el, folosibil. Dacă nu greșesc, are un Windows XP pe el, cu licență, i-am pus ceva program care să-i ia driverele, că altfel nu le găseam, și parcă ar fi păcat să nu-l îngrijesc, acum cât se găsesc piese pentru el.

În fine, mă gândeam la asta privind pe-acasă o parte din colecția de tastaturi defecte, ba de laptop, pa pentru desktop, și parcă am amintiri cu toate: pe asta am vărsat berea aia de doi lei, pe aia un Chardonnay, de aceea și întreb:

Câte tastaturi schimbați pe an, indiferent de dispozitiv?

Că eu am fost constant, în ultimii ani: cam două pe an, context în care mă întreb serios dacă are rost să înlocuiesc tastatura laptop-ului și cât o să mă țină. Cumva, parcă mă trage inima să-l țin în ordine, cu tastatura montată.

2 Comentarii

 1. Malin 11 octombrie 2016 la 22:43 - Raspunde

  La Elitebook am schimbat o singura data tastatura pentru ca din cauza temperaturii s-au copt gumele de sub taste la cea veche.
  La iMac de 3 ani de zile o folosesc minim 12 ore/zi si inca nu da semne de oboseala.
  Cea pe care o folosesc ocazional e un Microsoft, am mai avut un kit Microsoft inainte si m-a tinut vreo 8 ani pana i-au curs bateriile in tastatura si s-a dus dracului. Mouseul merge si in ziua de azi.

  • Robin Molnar 12 octombrie 2016 la 17:54 - Raspunde

   La ce folosești ocazional tastatura Microsoft? O legi la iMac?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.