Transilvania Demo Day

Transilvania Demo Day 360° Showcase – aduce cele mai promitatoare IMM-uri tehnologice din regiune in fata investitorilor

Cea de-a treia editie a evenimentului anual Transilvania Demo Day va avea loc pe data de 14 decembrie 2015, la Cluj Business Center. Centrul de antreprenoriat Startup Transilvania impreuna cu acceleratorul de afaceri www.SprintPoint.ro si reteaua Business Angels Romania organizeaza acest eveniment pentru a promova investitiile in startup-urile technologice si inovative din regiunea Transilvaniei.

IMM-uri, echipe de antreprenori creativi, departamente de cercetare si spin-off-uri tehnologice din cadrul companiilor locale isi vor prezenta afacerile in fata investitorilor, presei si a comunitatii. Selectionarea acestora este conditionata de prezentarea unui model de afaceri pragmatic si a elementelor de inovatie si noutate pe care le aduc in industriile globale vizate.

Prezentarile antreprenorilor vor fi in centrul atentiei, analizei si feedback-ului panelului de mentori si investitori prezenti la eveniment. Fiecare echipa va avea la dispozitie 180 secunde pentru a-si prezenta ideea de afacere si demo-ul produsului sau a prototipului pe care l-au dezvoltat. Ulterior, acestia vor mai avea la dispozitie inca 180 secunde pentru intrebari de detaliu si feedback din partea audientei formate din antreprenori, potentiali clienti si investitori. Cea mai buna prezentare va fi desemnata de panelul de mentori & investitori si premiata cu nu mai putin de 500 € pentru efortul lor.

Termenul limita de aplicare pentru ultimele 3 locuri disponibile este de 11 decembrie 2015, pana la ora 14:00 aici http://startuptransilvania.ro/demo-day/. Detalii la telefon +4(0)753 461 740.

Printre initiativele antreprenoriale se numara si cele cinci startup-uri locale ce au luat nastere in urma programului de pre-accelerare SprintPoint realizat in vara acestui an. Aceste IMM-uri se afla in diferite stadii de dezvoltare, de la cresterea bazei de clienti, la pregatirea produselor pentru lansarea in piete internationale, unele dintre ele avand deja atrase prima runda de investitii.

Din juriu vor face parte investitorii: Voicu Oprean-CEO AROBS, Bogdan Herea-CEO Pitech Plus, Erik Barna-CEO Life is Hard, Philipp Kandal-Country Manager & VP Technology Telenav, Andrei Tabarcea-Business Angels Romania.

Evenimentul se va concluziona cu o sesiune de networking si discutii deschise intre antreprenori si investitori, precum si companiile interesate de investitii si joint-ventures.

Accesul la eveniment este gratuit dar se face pe baza inscrierii prealabile pe site-ul centrului de antreprenoriat aici: http://startuptransilvania.ro/demo-day/ .

Editia 3 a acestui eveniment reuneste si o serie de sponsori preocupati de inovare si dezvoltarea antreprenoriatului in Cluj si in regiune precum: AROBS, Groupama, Life is Hard, Banca Transilvania, Pitech+Plus, Ernst&Young Romania, Casa de Avocatura Laurentiu, Laurentiu si Asociatii, Imprezzio Global.

Parteneri: Business Angels Romania, ARIES Transilvania, Techsylvania, 150sec.com, Today Software Magazine, Cluj Innovation City.

Persoana de contact: Tudor Pasc – mobil +4(0)753 461 740

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.