Revelația brută a pasiunii

"Dacă drumul alături de persoana iubită nu trece și prin pat atunci, cel mai probabil, nu duce nicăieri!"

Adică nu ajunge să fiți împreună doar de dragul de a fi. Trebui să fie și un pic de flacără, un pic de dorință, o brumă de pasiune, ceva ce să vă facă să vă tremure un pic vocea, sau să strângeți, fie doar și din instinct, brațele la piept atunci când vă gândiți la omul special de lângă voi.

9 Comentarii

 1. Ana 26 aprilie 2010 la 18:46 - Raspunde

  Cata dreptate ai cu asta =D

 2. claudia 27 aprilie 2010 la 15:44 - Raspunde

  Ba n-ai dreptate!
  Cand pasiunea trece, ramane jarul. Este adevarat ca nu ajunge sa fii impreuna cu cineva doar de dragul de a fi, dar poti sa fii impreuna cu cineva din respect, din simplu fapt ca ai intemeiat o familie, ai copii si….vreo 50 + ani. \”…un pic de flacără, un pic de dorință, o brumă de pasiune, ceva ce să vă facă să vă tremure un pic vocea, sau să strângeți, fie doar și din instinct, brațele la piept atunci când vă gândiți la omul special de lângă voi\” merg la pubertate, nu si la maturitate. Daca nu ma credeti, mai vorbim peste 30 de ani. =D

  • Mihai Todor 27 aprilie 2010 la 16:21 - Raspunde

   @claudia: Sincer să fiu, gândirea asta am văzut-o reflectată în viața multor cupluri din România care au rezistat de-a lungul anilor (mă refer la părinții multor cunoscuți) și sper din tot sufletul să nu fie universal valabilă, dat fiind faptul că am văzut și contra-exemple, puține, ce-i drept. Sunt tentat să cred că problema asta provine din perioada comunismului, când multe căsnicii rezultau din diverse constrângeri (un bun exemplu ar fi interzicerea avorturilor).

   Sper să nu jicnesc pe cineva cu această părere.

 3. momo 27 aprilie 2010 la 19:50 - Raspunde

  @ Claudia
  inseamna Claudia ca ai o casnicie cam trista si ca nu ai stiut sa,i pui punct cand se mai putea,,,
  tu faci o demarcatie ff dura si adanca intre prima parte a unei relatii, cea cu fluturasi si partea a 2,a in care nu mai exista decat responsabilitati,,,ceea ce e trist,,

  • TNH 27 aprilie 2010 la 23:14 - Raspunde

   O fi o căsnicie tristă, dar doar privită din afară. Dacă protagoniştilor li se pare faină, nu mai contează cum ni se pare nouă, nu? Ce, tu dai mai mult de doi bani pe cei care-şi dau cu părerea despre tine sau despre relaţiile tale? :eyebrow:

  • claudia 28 aprilie 2010 la 12:47 - Raspunde

   N-am invocat propria-mi experienta in text dar, na, cum sa intelegi tu daca ai citit din doua in doua cuvinte? :angry:
   p.s. Sa-mi spui si mie sub care cuvant (mai exact \”sub care bustean\”) ai gasit cei 30 de ani de casnicie, pe care ai inteles ca-i am?
   alt p.s. Mi-as dori sa ma ninga anii, cu un om alaturi, despre care sa spun ca, in partea a doua a vietii noastre de cuplu, m-am rezumat strict la al respecta (in aceasta propozitie respectul e mai presus de iubire).

 4. Robin Molnar 28 aprilie 2010 la 00:39 - Raspunde

  Noh noh, să nu ne agităm prea tare. Eu am văzut cupluri, și nu chiar puține, care se plimbau de mână și se giugiuleau ca niște puberi, deși erau de-o vârstă cu lutul. Mă gândesc că ăsta o fi secretul. Să nu lași timpul să se așeze peste emoții.

  • claudia 28 aprilie 2010 la 12:40 - Raspunde

   Gura pacatosului adevar graieste! =)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.