AB10GEO

Duba albă de la Volkswagen mergea ieri în faţa noastră pe E79 înainte de intrarea în Petroşani dinspre Târgu Jiu. Nu ştiu cine o conduce şi de ce, dar ne-a lăsat mască prin manevrele pe care le făcea.

În faţa ei era un alt autoturism (Logan, parcă) ce mergea regulamentar (50 – 55 Km/h în localitate), drumul fiind îngust pe un segment de drum de vreo 1 – 1,5 Km (o bandă pe sens). No, noi mergeam relaxaţi în spatele maşinii ăsteia şi-l vedeam şi pe cel din faţa maşinii cu număr de Alba.

Şi cum mergeam noi aşa, în coloană, numai ce-l vedem pe şoferul dubei de Alba că trage dreapta de volan şi se bagă prin colb, pe cel mai urât acostament posibil pe secţiunea aia de drum, însă nici vorbă să încetinească sau ceva. Noi îl priveam nedumeriţi şi nu înţelegeam ce vrea să facă.

Depăşirea putea să o facă, dacă chiar vroia, prin stânga. Dar nu, el s-a băgat prin bălării. Stăteam şi priveam, stupefiat, cum se hurducăiau oamenii din maşină (maşina fiind plină de pasageri) şi, cu mirare, am spus:

– Uite şi la ăsta. Zici că are cartofi în spate, nu oameni.

Vă spun sincer că nu înţeleg ce vroia să facă tipul respectiv de s-a băgat prin bălării. Nu înţeleg. Şi cred că nici şoferul respectiv nu înţelege.

4 Comentarii

  1. nicky 28 august 2009 la 11:59 - Raspunde

    Din cauza inconstientilor astora, mor oameni nevinovati.
    Dupa umila mea parere, absolut toti soferii ar trebui sa dea un test psihologic cel putin o data pe an si tot o data pe an un test de legislatie rutiera. In conditiile astea multi nu vor mai avea permis in buzunar 👿

  2. ocsike 28 august 2009 la 14:50 - Raspunde

    Exista o explicatie… nu sti ce inseamna AB? 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.